понеделник, април 22, 2024
Начало > Други Новини > Аварийно отпушване на канали – услуга, с която е добре да сте запознати

Аварийно отпушване на канали – услуга, с която е добре да сте запознати

аварийно отпушване н аканали

Аварийните ситуации възникнали в дома ни, които могат да ни изправят на нокти никак не са малко. Днес ще представим една от неприятните и изискващи спешна професионална намеса – запушените канали. Дори да сте от практичните домакини, които редовно извършват профилактика на сифоните в дома то има неизбежни и непредвидени ситуации, при които запушването на канализацията може да предизвика доста неудобства и проблеми. Най-често такива са попадането на мазнини, топка косми, кал от измиване на обувките, с които сте били в планината и т.нат. Даже да си мислите, че нещата с канализацията са в норма то се оказва, че натрупаните нечистотии са предпоставка за запушване, което да доведе до наводнение. В такива случаи е повече от важно да се действа бързо и експедитивно, защото не само ще причините неприятности от битов характер за собствения си дом, но не са изключени да създадете неудобство и на съседите си. Аварийно отпушване на канали е от услугите, към които следва да се насочите за да намалите риска от още по-сериозни проблеми.

Бързата реакция спестява нерви и тревоги

Ако потърсите професионални екипи за отпушване на канали в Интернет пространството може би ще се изненадате, че повечето от тях работят денонощно. Запушените канали могат да създадат сериозни проблеми така, че е от значение за клиентите екипите да реагират светкавично и да прочистят образувалото се запушване.

Независимо от това дали има запушване на канали в дома, хотела, бензиностанцията, болницата и други обитаеми от много хора сгради е от решаващо значение за хигиената да бъде извършена навременна реакция. Аварийните спец екипи по отпушване спестяват главоболия, които са провокирани от:

  • Избиване на вода и образуване на наводнения;
  • Неприятни миризми и връщане на съдържимото от канализацията;
  • Мръсотия, която е трудна за почистване;
  • Непланиран ремонт.

Да наемете екип, който може да реагира на момента е безценно. Запушените тоалетни, сифони, вани, шахти наистина са в състояние да нарушат ежедневния ни комфорт. Колкото по-спешна е реакцията на специалистите то толкова по-бързо ще ви върнете обичайния ритъм на живот.

По-скъпо ли ще ни струва наемането на авариен екип                                       

Цената на услугата „отпушване на канали“ зависи от редица фактори. Обикновено фирмите, които предлагат такива си имат тарифи, които са фиксирани. При обичайното работно време в светлата част на деня цената е една, но при ползване на услугата през нощта има леко завишение. Длъжни сме да кажем, че разликата в цената не е фрапираща, така че не е нужно да чакате до сутринта за да се свържете с екипа и да си насрочите час.

отпушване на канали

Ролята на екипите, които са ангажирани с отпушване на канали и шахти е да реагират в максимално кратки срокове така, че да осигурят спокойствието от което се нуждаете. Не е необходима да чакате с  дни, а в рамките на час се гарантира посещение на адреса и се отстранява възникналото запушване на каналите.

Използват се и се прилагат различни методи за отпушване от професионалните аварийни екипи с оглед на това да се намери правилното решение за осигуряване на ефективно и качествено отстраняване на замърсителите на канализационната инсталация. Най.често прилагани са:

  • Ръчно отпушване с професионални инструменти. Този метод се ползва за сифони на бани, душ кабини, вани, кухненски мивки, мивки в бани и други;
  • Машинно отпушване. Използва се специализирана техника, с който се отстраняват натрупани листа, клони и други твърди предмети от шахти, които затрудняват отводняването от дъждове или други наводнения;
  • С вода под високо налягане. Приложим е този метод на отпушване при тоалетни, бидета и други санитарни зони. Натупаните замърсявания се отвеждат в общата канализация и така се осигурява безупречна хигиена на тръбите.

Спешната нужда от авариен екип за отстраняване на запушвания няма как да бъде предвидена от днес за утре. Ситуациите, в които попадаме изискват да се действа и реагира на момента. Именно затова при подобни неприятни инциденти можете да потърсите екипа на Канал Техник, с чиято помощ проблема ще бъде мигновено решен.