петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Удобствата, които носят в интериора скриновете и комодите

Удобствата, които носят в интериора скриновете и комодите

скрин

Скрин или комод? Има ли разлика между тези два типа мебели и в какво се изразява? Всъщност ако не сте чак такива мебелни експерти едва ли ще намерите разлика между скринове и комоди, защото реално става въпрос за мебел, чието предназначение е подредба на дребен домашен текстил, документи или друг тип вещи. В този ред на мисли как да потърсите нов скрин? Като комод или пък скрин… объркахте се вече, нали! Недейте, защото предложенията, които днес ще ви представим са за изящни и модерни мебели, които ще намерят реално приложение и във вашия дом.

Скрин и комод – къде е мястото им

Детайлите, които правят една мебел удачна за собствения ни интериор са доста. Няма как да абдикираме от отговорност и да изберем нещо вяло, семпло и не толкова приложимо. Дори мебел като скриновете се подбират с детайлен почерк на ролята и функцията, която ще изпълнява така, че си вземете лист и химикал и си отбележете подробностите:

  • Размери

Всяко пространство си има някакъв капацитет, което означава, че в търсене на практичното решение съразмерността на елементите има особено важна роля;

  • Цел на употреба
комод

Какви са нуждите ви и за какво ще ползва скрина? Това е въпроса, който ще определи неговата подредба като разпределение и брой на чекмеджетата и шкафовете;

  • Местоположение

За хол, кухня, детска стая, коридор или пък офис? Не е без значение къде ще бъде поставен скрина. От този ключов момент реално зависи неговата устойчивост и избор на материали.

Асортимента, който ще откриете на пазара наистина е огромен. Ако търсите нещо компактно, иновативно и модерно то имайте предвид, че синхронно интериорно съвършенство се нуждаете от скрин или комод, който напълно да се адаптира към потребностите ви.

Планирайте пространството, организирайте вещите си, направете дома или офиса си едно прекрасно и приятно за обитаване място, защото има смисъл на какви варианти и модели ще възложите тази отговорност.