петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Кои модели холни маси са модерни в момента

Кои модели холни маси са модерни в момента

масичка

Случва се да пренебрегнем избора на някои от мебелите в жилището ни, защото смятаме, че те са декоративни и с по-малка важност. Това обаче е голяма грешка, тъй като всеки артикул поставен в дадена стая, променя интериора ѝ и е отговорен за нашето удобство. Един от тези елементи е маса за хол венус. Към нейната покупка трябва да се отнесем достатъчно отговорно, за да я използваме дълго и тя да бъде функционална за цялото семейство. Онлайн ще намерим голямо разнообразие от дизайни, като всички са изработени качествено от здрави материали.

Кои са най-търсените видове холни маси

Отличават се конкретни артикули, които са по-предпочитани от други, поради ред причини. Спокойно можем да твърдим, че класическата правоъгълна холна масичка си остава най-купувана от потребителите. Тя лесно се комбинира с дивана и ни предоставят достатъчно голям плот, върху който да подреждаме различни неща. Друг търсен модел е този с плот от закалено стъкло. Този вид холни масички внасят модерно излъчване в помещението и създават усещане за повече простор и светлина. Стъклото е достатъчно здраво, за да издържи натоварване, а понякога може да има и красива декорация.

Тези артикули обаче не са удачни, ако имате малки деца, понеже ще трябва да забърсвате по-често повърхността и е важно да се грижим за тяхната безопасност. Магазин Венус днес иска да ви даде малко подробности за един практичен модел. Холна маса 36 – 100/50/34 см. Гран сасо:

холна маса

  • Класическа холна масичка „36“ на три нива с правоъгълен плот;
  • стилно допълнение към обзавеждането на всеки изискан дом;
  • Изработена е от висококачествено пдч 15 милиметра;
  • Светът е съвременен – гран сасо.

Такъв модел холна маса, ще подхожда и на модерно и на класически обзаведено помещение. Раздвижената и функционална конструкция позволява да подреждаме повече неща и да имаме красиво декорирана дневна.

Защо да поръчаме подобна мебел онлайн

Отдавна не е нужно да губим от времето си, за да обикаляме различни магазини. Щом имаме нужда от някакъв нов продукт независимо дали става въпрос за дреха, мебел или дори храна, можем да я поръчаме от интернет магазин. Много търговци представят различни мебелни производители на едно място и така клиента има бърз и лесен достъп до актуалните модели. Освен това цените във виртуалното пространство са доста по-изгодни, защото търговците не поддържат физически обекти и нямат допълнителни разходи. Транспортът е организиран от магазина, така че няма да имаме и този допълнителен ангажимент.

 Нашата задача е да преценим внимателно какво очакваме от новата мебел и да следим за регулярни намаления, за да вземем по-луксозен вариант.