вторник, юли 16, 2024
Начало > Интериорни Новини > Удобно ли е да използваме малка масичка в хола?

Удобно ли е да използваме малка масичка в хола?

масичка

Ако се замислите, в интериора на дома си сте разположили различни малки мебели, които са изключително красиви и удобни. Вероятно винаги сте се фокусирали в по обемните и важни елементи, но днес ще поговорим за дневната и как тя да стане приятна и уютна, без да давате много средства. Виж тук малка масичка за хол от Венус, която ще трансформира интериора и ще го направя още по-комфортен. Като направите една скромна инвестиция ще създадете различна атмосфера и ново усещане в стаята.

Какви са предимствата на малките холни маси?

Интериорните специалисти съветват да не избирате прекалено голяма холна маса, която само ще отнема от пространството в дневната. Има достатъчно по-малки модели, които изглеждат стилно и елегантно и изпълняват същите функции. Основно този артикул служи като поставка, на която да разположите телефона си, нещо за хапване, чаша с вода, дистанционното или друго.

Ако нямате намерение да сервирате големия почерпки, е достатъчно да инвестирате в малка и удобна холна маса. Много добър вариант са моделите наречени помощни, защото са съставени от три различни по размер модула. Те могат да се прибират един под друг и да се местят навсякъде из стаята, където имате нужда от поставка. Щом една холна маса е малка, тя изглежда много по-естетично и напълно изпълнява ролята си на декоративен елемент. Производителите са се погрижили тази мебел да бъде удобна и да има различни екстри като стабилен плот, поставка за дребни вещи отдолу и други. От магазин Венус ще ви препоръчат следния артикул. Холна маса DIANA INTRO – Дъб сонома:

холна маса
  • „DIANA INTRO“ – стилна маса за хол или дневна с два плота от закалено стъкло;
  • горен плот – чисто стъкло, долен с матирано;
  • базата е от МДФ със свързващи хромирани  елементи.

Красива съвременна мебел, изработена от качествени материали. Конструкцията е стабилна, но в същото време закаленото стъкло я прави да изглежда по-ефирна и елегантна.

Какви са най-често използваните материали при направата на мебелите?

Хубаво е, че днес в търговската мрежа откривате разнообразни мебели, които са изработени прецизно и са наистина качествени. Използваните материали са най-разнообразни и често производителите комбинират два различни, за да постигнат по-интересен и оригинален ефект. Много предпочитани от потребителите са мебелите, в които присъства естествената дървесина съчетана със закалено стъкло. Ще срещнете модели направени от метал и MDF плоскости, както и комбинация между дърво и MDF. Важно е да намерите дизайн, който подхожда на останалото обзавеждане в хола, защото така ще постигнете една наистина хармонична атмосфера.