петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Как да изберем ъглов диван подходящ за хола

Как да изберем ъглов диван подходящ за хола

диван

Когато се налага да търсим нови мебели, първоначално обръщаме внимание на актуалните към момента модели. Така се запознаваме с нововъведенията в мебелното производство и възможността да актуализираме интериора в дома става реалност. Меката мебел играе основна роля в хола и съответно, за да изберем трябва да обърнем внимание на всеки един детайл. Венус Ъглови дивани са перфектната възможност да имаме нещо наистина функционално и красиво на външен вид. Любимото помещение на цялото семейство ще се обнови и ще стане значително по-комфортно.

Защо ъгловият диван е най-добрият избор

Ако обърнете специално внимание на свободното пространство в дома ви ще ви направи впечатление, че както и да поставите една мебел, ъглите винаги остават някак неоползотворени. Тук на помощ ни идва ъгловия диван, благодарение на когото холът ще придобие изключително функционален вид. Удобната лежанка, която притежава може да бъде изработена в ляв или десен вариант, така в зависимост от формата на хола, ще може да го поставите на подходящото място. Съвременните модели са толкова прецизно изработени и с такава интересна външност, че биха могли спокойно да бъдат поставени и в средата на голямо помещение, където ще се явяват своеобразен акцент. Разгледайте внимателно целия каталог на онлайн магазин Венус и се запознайте с всички възможности, които ви предлагат ъгловите дивани.

Качество на изработка и стил на обзавеждане

Ъгловите дивани се отличават с превъзходната изработка която имат. Обикновено основата им е извънредно здрава и стабилна, направена от естествена дървесина и подсилена с метални елементи. За останалата част на продукта се използват MDF и ПДЧ плоскости, пружинен пакет, пенополиуретан, както и качествени тапицерии и дамаски. Различните дизайни ви дават възможност да обзаведете предпочитаният от вас стил и да направите хола си още по уютно и удобно място. Представяме ви един чудесен вариант за вашия дом. Холен ъгъл Монако – с функция сън:

ъглов диван

  • Този модел е съставен от: триместен диван с подлакътник и фотьойл с подлакътник;
  • Снабдени са с функция сън, трансформираща ги в удобно легло;
  • Допълнително удобство са седалките, обвити в стилни калъфи с цип, за лесно почистване;
  • „Монако“ се предлага с избор на цвят на дамаски или еко кожи от каталог.

Променете визията на любимата си стая с нещо ново и наистина качествено. Съвременните дивани имат изключително много предимства, а разнообразните функционалности, които ви предлагат винаги ще са ви от полза. Изберете от разнообразните модели в онлайн магазина, защото освен всичко останало и преференциалните цени са налични много често.