петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Какви възможности за детско легло се предлагат в търговската мрежа

Какви възможности за детско легло се предлагат в търговската мрежа

детски ъглови легла

Мебелистите ни представят богат арсенал от практични решения, с които всеки потребител може да намери идеалното за своите нужди. Когато се налага да подмените детското легло с ново навярно сблъсъка с многообразието до голяма степен е в състояние да ви затрудни. Днес ще представим някои основни типа кревати, които се считат за ефективни решения, на които можете да се доверите с цел оптимално организиране на интериор, който да е уютен и приятен. Виж тук  легло за детска стая, с което бързо и лесно ще откриеш вариант за спокойните нощи на важните хора в твоя живот.

Единични легла с подматрачна площ

Обикновено креватите за детска стая са от типа единични. Това означава, че размерите при тях могат да бъдат:

  • 90/190 см;
  • 100/190 см;
  • 120/190 см;
  • 90/200 см;
  • 100/200 см;
  • 120/200 см.
Легло

Това са идеалните пропорции, които са доказано адаптивни и многофункционални, което на практика показва, че биха се внедрили без особени усилия в рамките на помещението, което се използва за детска стая. Удобството при тези модели е в това, че наред с лесното им позициониране разполагат и с ниши, в които може да се побере различен вид багаж като спално бельо, дрехи, учебни пособия и други. Предлагат се в разнообразни стилове и се изработват от подходящи материали.

Ъглови единични легла

Ако децата, които ще обитават стаята са две то е важно родителите да балансират местата за отдих така, че да няма конфронтации и пречки. Тук моделите са изключително компактни и обикновен оразмерите им са в пропорции 90/190 или 90/200 см. Целта е да се осигури площ за оптимален отдих и да има достатъчно свободно пространство, което да спомогне за това да бъде осигурено място за самоподготовка, игри или други занимания.

Ъгловите легла са интересна алтернатива, тъй като при тях има свързващ елемент ракла, който е много практичен. За ще повече удобство повечето варианти са подобрени и с подматрачен механизъм.

Двуетажни легла

Те пък са перфектни за малки стаи, където е доста трудно да съжителстват две деца. Характера на тези мебели е в това, че са любимите на децата и всеки иска да спи на втория етаж.

Здрави са, сигурни са като възможност за почивка и отдих, а освен това се оказват и много практични, тъй като успяват да спестят доста пространство. В случай, че не се притеснявате от това, че децата ще ползват такова легло то можете спокойно да инвестирате в него, тъй като ще постигнете наистина една съвършена и приятна атмосфера чрез това компактно обзавеждане.