петък, май 24, 2024
Начало > Други Новини > Защо да инвестираме в професионално почистване на меката мебел и матраците?

Защо да инвестираме в професионално почистване на меката мебел и матраците?

пране на дивани

Със сигурност всички поддържат редовно хигиената в домовете си, като пускат прахосмукачка, мият подовите настилки и бършат праха. Наред с това е важно, да отделите необходимото внимание и на меката мебел, както и на зоната в която спите. Матраците в апартамента и диваните трябва да бъдат редовно почиствани, за да не задържат прах и замърсявания, които биха ви създали дискомфорт или предизвикали алергия. Препоръчваме ви да изберете професионално почистване CleanDirect, защото така ще постигнете много по-добри резултати, отколкото ако сами се опитате да изперете тези артикули.

Важно ли е периодичното професионално почистване на меката мебел?

Диваните са едни от най-използваните артикули в дома и е нормално, да задържат повече прах. Ако понякога хапвате пред телевизора или имате домашен любимец със сигурност се появяват непредвидени петна и лекета.

Да се опитате да ги отстраните сами, е голяма грешката, тъй като има опасност да повредите тапицерията и след това целият диван да изглежда зле. Професионалното пране предоставено от фирма, ви гарантира перфектен резултат и една добре поддържана и свежа дамаска. Специалистите на ClenDirect ще ви запознаят с причините да изберете този вид услуга:

  • удължавате живота на тапицерията – инвестирали сте сериозна сума в покупката на качествен диван, който трябва да пазите от повреда. Когато се доверите на професионално почистване сте сигурни, че хората ще използват подходящи препарати, които биха запазили и удължили живота на дамаската. Това е важно за качеството на цялата мебел и за свежестта на цветовете;
  • предпазвате семейството си от алергии – пълната дезинфекция на диваните и матраците поне два пъти в годината ще намали възможността да се съберат множество алергени. Както знаете спалното бельо трябва да се подменя често, а дамаската е там и се използва през цялото време. Ето защо нейното пране е важно за здравословното ви състояние;
  • цената на услугата не е много висока – като се вземе под внимание фактът, колко важна е тази дейност за семейството ви. Парите, които ще платите са доста скромни. Добрите фирми за професионално почистване разполагат с машини, екстрактори и различни дезинфекциращи спрейове, които са безопасни за повърхностите и хората.

Не се колебайте да се доверите на компанията за професионално почистване, защото те предлагат една достъпна и важна за всички услуга.

Лесно ли е да изберем компания онлайн?

Напоследък почти всичко се пазарува през интернет пространството и съответно може да откриете там и различни услуги. Компаниите за професионално почистване на тапицерии и матраци разполагат с добре оформени уебсайтове, в които ви дават информация за цени и форма за контакт. На спокойствие може да прецените кога ви е удобно и да се свържете със специалистите, за да уговорите посещение.