понеделник, септември 27, 2021
Начало > Интериорни Новини > На какво да обърнем внимание, когато избираме нов офис стол

На какво да обърнем внимание, когато избираме нов офис стол

работен стол

Често сме говорили за това как трябва да бъде обзаведено работното пространство в една фирма. Там голяма част от хората прекарват по осем и повече часа, което предопределя и комфорта на мебелите, които се използват. Артикулите трябва да имат представителна външност, да са ергономични и да бъдат удобни за служителите които ги използват. Виж тук различни модели на най-търсения елемент – офис стола. Той трябва да притежава разнообразни механизми, които да го правят комфортен и лесен за експлоатация.

Видове офис столове Венус – виж тук техните качества

Различните функции на експлоатация и цени, създават няколко основни категории в раздела офис столове Венус. Най-луксозните и качествено изпълнени са директорските. Те притежават повече екстри и са направени от изключително здрави и качествени материали. Тапицирани с естествена кожа или модерни и съвременни мрежи, така че да подчертават лукса, който подобава на един управител. Работните модели се използват от служителите и също са снабдени с много функции и така нужната на всеки ергономичност – регулиране на седалката, на облегалката, подлакътниците и други неща. Вижте тук различните модели на Венус. При тях дамаската е по-обикновена, но също така устойчива и комфортна. Столовете за гости от друга страна нямат екстри, но пък са с много приятен външен вид и най-вече здрави.

 президентски офис стол

Венус ви предлага избрани модели – вижте тук подробности:

  • Посетителски офис модел HM1071.02 – Бял – има хромирана конструкция, облегалка и седалка тапицирани с PU еко кожа;
  • Ергономичен президентски артикул 029 с подлакътници, еко кожа – черен – газов амортисьор за регулиране на височината и релакс механизъм;
  • Работен офис стол Smart без подлакътници Еко кожа – Ванилия AS – иновативен дизайн, изработен с база от полипропилен. Разполага с дръжки в задната част на облегалката, която е твърда, но гъвкава;
  • Вижте тук различни модели и функционалности.

Във фирмата ви трябва да имате разнообразие от модерни практични и добре изглеждащи артикули Венус. Те ще помагат на служителите в работата им и ще създават добър имидж за вас.