понеделник, март 27, 2023
Начало > Интериорни Новини > Трапезни маси – удоволствието да поканиш приятели и близки и да споделиш с тях храната си

Трапезни маси – удоволствието да поканиш приятели и близки и да споделиш с тях храната си

стилна трапезна маса

Независимо от това, че трапезните маси се използват в конкретен момент и то не за толкова дълго време на практика това не означава, че при покупката на нова трябва да сме меко казано безотговорни. Напротив, за българина трапезата е била и винаги ще бъде онзи обединител на семейния уют, израз на гостоприемство и наистина част от нашия бит и култура, и ето ви основателна причина да и самите вие да дадете всичко от себе си, когато сте поставени пред витрината с трапезни маси и трябва да изберете онази, която напълно да удовлетвори вашите потребности. И тъй като масата в трапезарията не  е просто плот с четири крака, а нещо повече то ето ви няколко съвета на какво да акцентирате за да е напълно оправдана инвестицията, която предприемате:

трапезна маса
  • Максимална площ на плота. Казват, че колкото по-голям е плота на масата в трапезарията ви то това на практика означава, че сте гостоприемни и винаги готови да посрещнете приятели и роднини. Това е така, но можете ли да си го позволите с наличната площ в помещението? Ако искате голяма маса, но тя би заела твърде много място, а въпреки това сте от хората, които обичат да споделят храната си с близките си хора то не пропускайте да разгледате моделите с разтегателен механизъм.
  • Освен като размер и функционалности изберете такава маса, която е изработена от материали, пасващи и адаптивни към интериора в жилището. Много модерни напоследък са трапезните маси със стъклен принт плот. Удобството при тях е, че са лесни за поддръжка, а освен това не изискват и поставянето на покривка. Така, че атмосферата винаги ще бъде приятна е невероятно изискана.
  • Съобразете формата на масата с основните геометрични модели на мебелите в трапезарията. Така ще постигнете съвършен баланс в интериорно отношение и наистина ще можете в максимална степен да се насладите на обстановката и да споделите поднесената храна с приятели, близки и със семейството си.

А невероятно стилни и функционални трапезни маси ви очакват в онлайн предложенията на Мебелино.