петък, юни 21, 2024
Начало > Модни Новини > На каква цена можем да сме винаги модерни и различни

На каква цена можем да сме винаги модерни и различни

Днес ние ежедневно се радваме на нечувани за миналото привилегии. На практика имаме всичко. Или почти всичко, за което бихме се сетили. Но от колко всъщност се нуждаем!?

На какво сме готови, за да сме модерни

Вярно е, че някои жени стигат до крайности в стремежа си да имат най–доброто. Дали наистина е необходимо да се разорим, за да сме красиви и облечени по последна мода!? Манията само ние да имаме дадена дреха е абсолютен капан. Така наречените бутикови и уникални попадения могат да ни вкарат в голяма заблуда. Другата крайност е да залагаме само на световно признати моделиери, изхождайки от максимата, че така ще изтъкнем своята индивидуалност.  Тук може и да успеем, след като се разорим.

Как тогава да подходим оригинално към темата, задоволявайки своите нужди, но не на всяка цена?

Откриване на съкровището

Отдавна е известен фактът за това колко качествени, оригинални и достъпни могат да бъдат българските продукти. Въобще не изпадайте в недоразумение, че модата не се отнася към подобна категория. И вместо да търсите това, което ви липсва по целия свят, се огледайте около себе си. Не рядко се оказва, че сме били на една ръка разстояние от истински съкровища, докато обикаляме из дебрите на познато и непознато, за да запълним липсите.

Талантливите българи

Много голяма част от нашите сънародници притежават достатъчно размах, идеи и хъс, за да си съперничат със световноизвестните дизайнери. Разликата обаче е тази, че освен красиви и различни, ние няма да останем безпарични. Огледайте се! Нищо чудно да се окаже, че пред вас е един изцяло нов свят, за който не сте подозирали. Опитайте го! Възможно е да задоволи и онези потайни кътчета на душата ви, които винаги са копнели за изтънчена дамска мода.

Шикозна индивидуалност

Дори и онези от нас, които не държат на всяка цена да се отличават със шармантност в тълпата, тайничко се стремят да изразят вътрешната си нагласа чрез дрехите, които обличат. Едва ли искате да сте посредствени и скучни. Ами тогава недейте! Намерете си подобаващо вдъхновение и се облечете в него. Покажете своите богатства и никога, за нищо на света не се превръщайте в част от масовата тълпа. Това може да убие всяка мечта.

Постоянството си заслужава

Разнообразието не изисква непрекъснати харчове, но се нуждае от постоянство. Не може да си позволите да пропуснете колекция. Това не означава да забравите старите. Новите комбинации са гаранция за неподражаем стил. Изпробвайте го! Развихрете своето въображение и изненадайте самите себе си. Няма лошо да подражавате на известните, но внесете нотка индивидуалност.

Никога не спирайте да сте модерни

Не погледите на околните са от значение, а нашето собствено самочувствие. Сигурно сте чували израза, че то не може да се купи, но парите в действителност ви позволяват да го обогатите.

Новата дреха винаги е в състояние да подобри настроението и да повдигне духа. Подвластното влияние на модните тенденции е основното, което движи въпросната индустрия, но задоволява нас. Неизчерпаемата енергия и вдъхновение за още са онези малки катализатори, които не ни позволяват да скучаем. А нестихващият глад за нови дрехи може и да граничи с лудостта, но ни позволява да се видим точно такива, каквито искаме да бъдем. Бъдете модерни!Alessa – българския дамски моден лидер