петък, май 24, 2024
Начало > Туризъм и Екскурзии > Да посрещнеш Нова година в Дубай – приказно и неповторимо

Да посрещнеш Нова година в Дубай – приказно и неповторимо

Дубай

Ако поради служебни ангажименти сте отложили почивката през лятото то ето, че сега по време на предстоящите новогодишни празници имате възможността да се реванширате на вашата половинка. Сигурно ви е трудно да мислите за топли златисти плажове при този драстичен спад на температурите у нас. но пък ние имаме едно специално предложение, на което трудно бихте устояли, тъй като там където ще ви изпратим е топло, романтично, луксозно  и приказно. Сигурно вече се досетихте, че днешната ни оферта е за невероятно ориенталско преживяване в сърцето на арабските емирства, а именно Нова година в дубай за двама.

Лукс и романтика в изобилие

Разбира се, че точно от това се нуждае една двойка, която търси различен и уникален начин да посрещне новата година. А с екскурзия до Дубай за двама ви се предоставя шанса не просто да отворите новогодишното шампанско на екзотично място, а да посетите град, който е меката на мюсюлманската култура, неповторима архитектура, иновации. Всичко това можете да превърнете в реалност, ако изберете и се доверите на агенция за организирани пътувания до Дубай Hermesholidays.

Hermesholidays ви предлага уникално добри цени и топ оферти, на които няма как да устоите. Тъй като се наясно, че и за вас цената е от значение сме ви подготвили разнообразен пакет от луксозни хотели, м които можете да осъществите престоя си на супер изгодна цена. Но това не е всичко, защото да посетиш Дубай  ида не разгледаш поне панорамно основните и главни забележителности е все едно да отидеш до пустинята и да не пояздиш камила. Изключително атрактивни места са включени в безплатната панорамна обиколка, която ще получите като подарък от агенцията. А за вас ще остане удоволствието да се потопите в романтика и лукса за двама при посрещане на Новата година.

Ето ги и местата, които ще имате възможност да посетите, защото Дубай е място, което ще ви вдъхнови със своята тайнственост и екзотика:

  • Палмовите острови

Няма начин да не сте чували за тях. Това е една удивителна архитектура, изкуствено създадена във водите на Персийския залив;

цветните градини в Дубай
  • Цветните градини на Дубай

Вълшебство от цвят и аромати ви очакват тук, защото терена, на който се отглеждат над 45 милиона цветя. Това е чудото, което наистина си заслужва а посетите;

  • Изкачете се до панорамните върхове на едни от най-високите небостъргачи в света.

Несъмнено ще останете впечатлени от бързината, с която асансьорите се движат, а възможността да разгледате града от птичи поглед е нещо неповторимо.

Наистина невероятно удоволствие и приключение може да бъде посрещането на новата година за вас и любимия човек ако изберете приказно е екзотично посещение в Дубай.