петък, юни 21, 2024
Начало > Модни Новини > Съвети от TEODOR при избор на костюм за бал

Съвети от TEODOR при избор на костюм за бал

Нощта на завършването е изключително важна за всички момичета и момчета, които са приключили с един 5-годишен цикъл и са на крачка разстояние от съвсем различен етап от живота си. Организацията за дългоочаквания абитуриентски бал започва още през зимата, като тя включва избор на официални дрехи и прилежащите към тях аксесоари. В онлайн магазин TEODOR ще откриете мода за мъже и интересни идеи за това как би могъл да изглежда младият мъж по време на своята специална нощ. 

Как да изберем костюм за бал

Завършването на гимназия е повод за празнуване и специална подготовка от страна на абитуриентите, които са на прага на едно напълно ново начало. Балът е повод за много положителни емоции, които остават незабравими завинаги, и колкото и пъти да се връщаме към тях, толкова пъти се изпълваме с мили чувства и сантимент. За повечето абитуриенти е от огромно значение как изглеждат на балната нощ, което ги подтиква да започнат с търсенето на перфектните дрехи месеци преди повода. 

Както младите дами, така и момчетата държат на своя изискан външен вид и стилно представяне пред съучениците си, което означава, че елегантният аутфит за абитуриентската нощ е задължителен. В магазин ТЕОДОР ще намерите богата селекция от официални мъжки костюми, които се предлагат във всякакви разновидности. Налични са вталени модели и структурни комплекти, като всеки един сет излъчва изисканост и отговорно отношение към модата. За избора на панталон и сако са важни:

  • Цветът – бежов, син, сив, черен, зелен, кафяв и др.;
  • Кройка – Extra slim fit, Slim fit, Regular fit;
  • Размерът – 44, 46, 48, 50, 52 и др.;
  • Материята на костюма – вискоза и полиестер, вълна и памук;
  • Начинът на закопчаване;
  • Разположението и броят джобове;
  • Възможностите за комбинация с обувки, ризи и аксесоари; 
  • Цената. 

Когато говорим за мъжки костюм за бал, всеки един детайл е от значение и със съществен принос за цялостната визия. Магазин ТЕОДОР предлага на всички млади мъже безкомпромисни решения, които ще Ви превърнат в звездата на вечерта. 

С какво да го съчетаем

Комбинирането на мъжките костюми за бал с останалите компоненти от аутфита трябва да се случва с оглед на основните цветове и стиловите особености на панталона и сакото. Най-добре се съчетават с елегантна риза, като към нея може да се добави вратовръзка или папионка за още по-изискан финиш. 

Какви предложения има в магазин TEODOR

Костюми за бал

Ще видите различни видове спортно-елегантни мъжки костюми за бал, които притежават високо качество и са решени в актуални цветове. Някои модели са вталени, други са структуриращи, а трети се придържат към класическия силует и са изключително стилни.