четвъртък, юли 7, 2022
Начало > Интериорни Новини > Защо е важно да имаме функционален и красив ъглов диван в хола

Защо е важно да имаме функционален и красив ъглов диван в хола

диван

Холът е мястото в дома ни на което държим най-много и прекарваме цялото си свободно време. Там всеки от семейството си почива, гледа телевизия, чете или посреща приятели. Обстановката трябва да предразполага към спокойствие и уют, а това донякъде се постига чрез подходящата мебелировка. Специално внимание трябва да се отдели на venus.bg модерни ъглови дивани за хол, защото те са перфектната мебел за помещението. Лесно се адаптират независимо от размера на стаята, комфортни и практични са което винаги е добре. Подобна мебел ще се впише чудесно в съвременните жилища.

Как да открием подходящ холен ъгъл сред голямото разнообразие

Модерните холови ъгли се различават един от друг като дизайн и функционалност. Разбира се сами трябва да определите кой от видовете ще е подходящ за вашия дом в зависимост от това – колко често смятате да използвате дивана, от колко души се състои домакинството ви и разбира се какъв е подходящият размер. В каталога на търговеца ще намерите както мини модели, така и големи модулни ъглови дивани. Бихте могли да избирате между вариант с разтегателен механизъм или такъв с релакс механизми. Тук основно ще се ръководите от това какво очаквате от холния дивана в ежедневието си. Представяме ви един от най-модерните варианти налични в магазина на Venus.bg. Модулна ъглова конфигурация Luna New с функция сън:

ъглов диван

  • Модулна конфигурация за хол „Luna New“ състояща се от пет части – диван двойка, ъгъл, фотьойл, табуретка и голям подлакътник (подлакътник 1);
  • Изработени от дървена конструкция, подсилена с метални рамки, предотвратяващи скърцания, счупвания и несигурност при ползване;
  • Диванът разполага с функция за сън и е изработен от здрава зиг заг система от S – образни, безшумни пружини;
  • Моделът се предлага в различни дамаски с антиалергични силиконови влакна, които ще Ви помогнат да го съчетаете с интериора на Вашия дом.

Отделете достатъчно голяма сума от бюджета си, за да поръчате наистина стилен и качествено изработен продукт с който няма да имате никакви проблеми и винаги ще се чувствате удобно настанени.

Да поръчаме ли ъгловия диван онлайн

Най-добрият вариант за покупка на подобна голяма мебел е да я поръчаме от интернет платформа. Това дава по-голям шанс да намерим правилния модел, защото каталозите на онлайн търговците са изпълнени с модерни и стилни артикули за хол. Не са за пропускане и различните ценови оферти, благодарение на които ще се сдобием с много по качествен продукт на достъпна цена. Щом има определена възможност да направим добра сделка трябва да се възползваме максимално от нея. Претеглете всички критерии и поръчайте правилната мека мебел на която ще се наслаждавате дълго.