петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Важно ли е какъв модел детско легло ще изберем

Важно ли е какъв модел детско легло ще изберем

детско легло

Постарайте се да осигурите перфектна жилищна среда за детето, защото то прекарва в стаята си значителна част от деня. В нея спи, играе си, учи и си почива. За това е важно да е бъде заобиколено от подходящите мебели. Днес ще поговорим по-конкретно за леглото, защото то е основен елемент без който не може. Сънят е най-важен за малчуганите, понеже така порастват здрави и бодри. Към магазина в който ще намерите най-новите и качествено изпълнени детски легла. Venus.bg ви препоръчва да се запознаете в детайли с артикулите преди да изберете и купите нещо конкретно.

Какви модели се търсят най-много от родителите

Общото между всички клиенти е това, че искат най-доброто за своите деца и държат на безопасността им. Кликнете към магазина, за да разгледате новите модели. Леглото като артикул който се използва ежедневно трябва да бъде с достатъчно здрава и надеждна конструкция, красив и привлекателен дизайн, както и в подходящ размер. Разнообразните модели ще ви предлагат множество възможности от които да избирате. Към магазина за повече подробности. Започваме с това, че са налични класически бебешки кошари.

Има самостоятелни модели, които могат да са на два етажа, тип сандвич, повдигнати или стандартни единични. Отидете към магазина и разгледайте вариантите. Размерът на помещението ще ви подскаже основно към кой вид да се насочите. Възрастта на детето също е от значение за модела който трябва да използвате. Погледнете към магазина на Venus.bg и разгледайте следния вариант. Детско легло тип „сандвич“ Сити 2020:

легло

  • „Сити 2020“ е част от модулна система за обзавеждане на детски стаи „Сити“;
  • Снабдено е с етажерка, подходяща за съхранение на любимите книги и аксесоари на Вашето дете;
  • Долният артикул е на колелца, издърпва се и се разделя от горния;
  • Подходящи матраци за това легло са еднолицеви 900/2000 с максимална височина от 240 мм.

Един от най-предпочитаните артикули за детска, защото би могъл да послужи за обзавеждане на стая за две деца, както и да имате резервно легло за гостенче. Погледнете към магазина за още подробности.

Как да разположим този артикул в детската стая

След като поръчайте подходящата мебел трябва да прецените как да я разположите в детската. Повечето интериорни специалисти ще ви посъветват да организирате кът за сън и почивка в който да присъстват съответно леглото и гардеробът. Ако разделите стаята на зони по дейности ще бъде много по-лесно за детето да се адаптира от почивка към други активности. Това е важно условие, за да се усеща комфорт и удобство в детската стая и всяка мебел да бъде на правилното място. Отидете към магазина и вижте още идеи.