петък, май 24, 2024
Начало > Други Новини > Дрехи и задръжки – свалете ги всичките

Дрехи и задръжки – свалете ги всичките

Когато знаем, че само след броени минути отново ще се потопим в света на интимността, ни обзема трепетно чувство на очакване… В този момент фантазията ни започва да работи на пълни обороти, а ние мислено прехвърляме в ума си изненадите, които този път можем да поднесем на партньора си… Дотук добре. Желанието е налице, също както и готовността ни да се отдадем на страстен секс. Но ако едното от двете отсъства? Какво трябва да правим в подобни ситуации!

Ниско либидо

Тяло, Тъмно, Фута, Ръце, Крака, Модел, Голи, Сянка

Не един и двама от нас страдат от ниско либидо, което изиграва лоша шега в редица ситуации! Ако съвсем наскоро сте започнали нова връзка, която искате да претърпи и най-доброто възможно развитие, е нужно да преминете към „2-ра фаза“, или с други – да правите секс с новия си партньор. Но по някаква причина все още не се чувствате достатъчно отпуснати, че да допуснете половинката си във Вашия най-интимен свят… Изпитвате неувереност, а това рефлектира на взаимоотношенията с новото Ви „завоевание“!

Повишете желанието

След като вече сме установили, че е налице някакъв проблем, трябва и да го отстраним. Тук имаме два варианта: да се опитаме да повишим либидото си, създавайки приятна атмосфера около нас, или да прибегнем до „тежката артилерия“, обмисляйки идеята да се сдобием с някакви секс играчки, които да увеличат удоволствието по време на секс.

B – план

Всъщност, има и трета възможност – да си купите някоя добавка за увеличаване желанието ни за интимни занимания, като например LHS. Вижте LHS – cvetita мнения и разберете какво точно представлява това чудодейно хапче! Ние ще Ви подскажем малко:

  • С LHS ще сте ненадминати в леглото;
  • Ще се радвате на огромно желание за секс;
  • Ще успявате да доставите наслада на партньора си;
  • Ще се гордеете с високо либидо.

Гарантиран край

Щастливият край е много важен по време на секс. Но не винаги стигаме до него, поради това че сме „стегнати“ през цялото време и не можем да се отпуснем както трябва. За да се освободите от всичките си задръжки, приемайте LHS 1 час преди полов акт и превърнете секса в едно разтърсващо преживяване!