неделя, септември 25, 2022
Начало > Интериорни Новини > Защо е важно кухненската маса да е най-вече удобна

Защо е важно кухненската маса да е най-вече удобна

маса

Когато се съберем в трапезарията за обяд или вечеря е препоръчително да се чувстваме уютно и комфортно настанени около масата. В случай, че  жилището ви е с отворена концепция, това предполага избирането на стил, който ще подхожда и ще оползотворява наличното място. Моделите във https://venus.bg/маси-за-кухня са разнообразни като дизайн и форма, а също така размерите варират спрямо клиентските желания. В една такава мебел не бива да гледаме само външната красота, тъй като тя е ежедневно използвана от повече хора и здравината ѝ е ключова за дългата експлоатация.

Определете модела на масата venus в зависимост от големината на кухнята

Ако помещението което обзавеждаме е с достатъчно голям обем няма да имаме никакви притеснения за това каква форма или модел да купим. Масата би могла да е продълговата, кръгла или правоъгълна в зависимост от нашите предпочитания. В малките кухни обаче, специалистите съветват да се насочите към кръглите модели на venus. Те създават онзи така търсен домашен уют и сближаваща атмосфера. Добре е да прецените и мястото, което ще заемат столовете около нея. Перфектното съотношение е те да могат да се прибират под кухненската маса venus, когато не се използват. В случай че купите разтегателен вариант се снабдете и с допълнителни столове за гости.

Трапезна маса

Кухненска маса Carmen SABINA предложението на venus за днес:

  • Съвкупност от впечатляваща симетрия и перфектна окръжност;
  • Характеризира се с изключително гладка повърхност и качествено лаково покритие;
  • Изработена с крака от метал и плот от МДФ с дебелина 25 мм.

Впечатляващ модел, който ще придаде модерен облик на всяко едно кухненско помещение. С подходящи столове композицията ще бъде повече от красива. Разгледайте всички възможности, които ви предоставя каталога на venus и изберете оптималните параметри, подхождащи на вашето жилище. С една подходяща нова мебел, вашите семейни събирания ще бъдат още по весели и хармонични.