петък, май 24, 2024
Начало > Други Новини > Съвети от ЗАРИМЕКС при избор на яке за лов

Съвети от ЗАРИМЕКС при избор на яке за лов

Ловът е вид хоби, което се практикува основно от мъже. Чрез него те изразяват своята мъжественост, характер, желание за победа и силна воля. За да бъде преследването на дивеча успешно, трябва да се заложи на перфектната подготовка, която задължително включва и избора на качествено яке с подходящ дизайн. Заедно с него трябва да се носят и водоустойчиви обувки, които осигуряват добро сцепление с настилката. В оръжеен магазин Заримекс ще намерите зимни и летни ловни дрехи с модерна изработка и на поносими цени. Заемете се с тяхната селекция и вижте какви нови модели се предлагат на сайта.

Ловни якета

За какво служи якето за лов

На първо място то трябва да е камуфлажно, за да можем да организираме едно добро прикритие сред природата. В Заримекс ще откриете разнообразие от спортни облекла на топ марки, които предлагат детски, дамски и мъжки поларени якета с висока топлоизолация. Подобен вид дрехи са задължителни, ако планирате да ловувате и да прекарвате доста време в горската местност.

Връхната дреха за лов служи, за да ни осигурява удобства и комфорт, докато преследваме дивеча, както и да ни предпазва от лошите атмосферни условия – дъжд, вятър, студ и влага. Изключително важно е тя да бъде качествена и удобна за носене, със съвременен дизайн, който обаче включва и неутрални цветове за нашето успешно укриване сред природата. Така ще бъдем “невидими” за дивеча, което увеличава шансовете ни да го похитим.

Как да изберем подходящ модел

Якето за лов трябва да бъде избрано с оглед на неговата визия, ниво на качество, плътност и цена. В магазин Заримекс ще откриете маркови модели със съвременен дизайн, който напълно кореспондира с особеностите на мъжко хоби, като ловуването на птици и едър дивеч. Покупката на подходящ модел задължително трябва да бъде подчинена на важни критерии, като:

  • Марка – RWS Germany, Filson USA, Harkila, Seeland, Sitka USA, Verney Carron и др.;
  • Модел – дамски, мъжки и детски;
  • Размер – S, M, L, XL, 2XL и др.;
  • Цвят – кафяв, оранжев, камуфлажен, сив и др.;
  • Вид яка и начин на започване;
  • Брой джобове и тяхното разположение;
  • Състав на подплатата;
  • Изолация;
  • Основен материал за изработка;
  • Цена.

Със сигурност има на какво да обърнем внимание, когато става дума за покупка на яке за лов. Всеки един модел в Заримекс има подробно описание, така че да можете да вземете правилното, според индивидуалните Ви потребности, решение.

Какви видове има в магазин Заримекс

На сайта ще откриете широка гама якета за лов, които се предлагат в различни размери, цветове и разновидности. Някои модели са летни, а други – зимни, като всяко едно решение е изработено от най-качествени материали и по специални технологии.