понеделник, април 22, 2024
Начало > Интериорни Новини > Какво обзавеждане за коридор да купим – идеи и вдъхновение от Лени Стил

Какво обзавеждане за коридор да купим – идеи и вдъхновение от Лени Стил

Прибираме се у дома, а там ни очаква пътешествие за сетивата… Усмихваме се на интериора и се изпълваме в вдъхновение, с желание да се насладим на красотата, която е навсякъде около нас. Всеки квадратен метър е доказателство за добрия ни вкус, който сме демонстрирали по време на жилищното обзавеждане – определено сме си свършили работата добре, но сякаш има какво още да се направи… Какво е точно? Вижте уникалните антрета – https://mebelilenistyle.com/антрета и ще разберете!

Какво прави изборът на антре толкова важен

Всяка една стая у дома е от значение за това да се чувстваме добре вкъщи. Като започнем от входната врата и чак то балкона – няма важна и по-важна зона в жилището, което прави избора на нови мебели отговорно и донякъде сложно начинание. Как да подходим и какво е нужно да знаем за антрето?

Нека първо започнем с това, че този интериорен компонент е ключов за приятното усещане, с което ще се прибираме в дома си. Ако оформлението на коридора не е стилно и модерно, ако там не срещаме и практически удобства, то определено има за какво да се тревожим… Именно това прави избора на подобна мебел толкова важна – с нея започва и свършва всичко, както в преносен, така и в пряк смисъл.

От Лени Стил съветват да се въоръжите с много търпение при избора на подобно обзавеждане, защото предложенията са разнообразни и определено има върху какво да се помисли, когато става дума за подобни решения. И за протокола: не допускайте грешката да взимате мебели за коридор, които не ви допадат с дизайна си, а още по-лошото – размерите му не са от най-подходящите спрямо пространството, с което разполагате.

Какви модели ще открием на пазара

Освен готови антрета, можете да купите и отделни компоненти, които да комбинирате по ваша преценка – шкафове за обувки, закачалки, огледала и др. Пригответе се да се сблъскате буквално с всевъзможни решения, някои от които ще ви заинтригуват, други ще ви извадят извън зоната ви на комфорт, а трети ще ви покажат що е то любов от пръв поглед. Звучи интересно, нали…? За стане по-ясно какви решения имате на разположение, се запознайте със следните продукти:

  • Закачалки – този модул за антре е задължителен за красивото и удобно обзавеждане на коридора, защото без него няма да можем да се насладим на функционалността, която търсим. Закачалката е стандартен елемент, който е основополагащ за формирането на модерен и практичен интериор в началото на нашето жилище. Ще откриете различни по вид модели – класически, в един и повече цвята, в нестандартен дизайн и др.;
  • Шкафове за обувки – още една мебел, която смело заема своето почетно място при обзавеждането на антрето. Този вид мебел също толкова важна, колкото и закачалката, защото ни дава възможност да подредим обувките си, които не е добра идея да държим безразборно разхвърляни по пода пред вратата;
  • Огледала – на излизане от дома е добре да се уверим, че изглеждаме добре, а това няма как да се случи, ако в антрето не е налице удобно разположено огледало. И тук може да се говори за огромен избор от модели, от които да се възползваме при обособяването на интериора в коридора – някои от тях са с красива декорация, която придава стилен завършек на модула и го прави изразно средство.

Както отделяме внимание на мебелите в спалнята, кухнята и хола, така трябва да направим същото и по отношение на обзавеждането в антрето. То ще ни се „отблагодари“ за положените от нас усилия, дарявайки ни ежедневно с много красота, удобства и поводи да имаме усмихнат ден.

Защо да заложим на готовите решения

Готовите антрета са чудесен начин да поставим естетиката на преден план, да е тя винаги на първите позиции, за да можем да й се наслаждаваме непрекъснато. Този вид интериорни комплекти ни спестяват излишното „умуване“ за това каква мебел да купим, как да я комбинираме с останалите и в какъв дизайн да бъде тя, така че да е актуална. Вижте предложенията от Летни Стил и си откраднете някои добри идеи.