петък, юни 21, 2024
Начало > Интериорни Новини > Как трябва да изглежда модерната и практична кухня

Как трябва да изглежда модерната и практична кухня

кухня сити с остров

Интериорът който ще изберем за кухненската зона е от ключово значение за комфорта и удобството на всеки в семейството. Помещението не се използва само от домакинята, а от всички, така че трябва да бъде достатъчно функционално и практично. Размерът на различните шкафове трябва да е съобразен с височината на хората които ще ги ползват както и с пространството в което са монтирани. Обърнете по-специално внимание на долни шкафове с чекмеджета www.venus.bg, защото в тях подреждаме различни предмети от домакинството, които задължително трябва да са правилно организирани.

Как да открием модерно обзавеждане за кухня

В момента интернет магазините дават голям шанс да се намери на достъпна цена най-доброто и качествено обзавеждане. Съвременните долни шкафове с чекмеджета могат да бъдат поръчани както в готова конфигурация направена от производителя така и като отделни модули с които да аранжирате. И в двата случая е от значение внимателно да измерите свободното пространство и да откриете точни по размер горни и долни шкафове с чекмеджета. Как ще бъдат съчетани като функционалност зависи изцяло от вас и електроуредите които желаете да вградите. Към тези комбинации винаги присъстват термоплота и термо гърба, които помагат да се почиства по-лесно цялата конструкция. Разнообразието от стилове и дизайни е наистина голямо, затова се опитайте да изберете артикули, които подхождат на интериора в дома ви. В случай че ви предстои обновяване на кухненската зона Venus.bg препоръчва следните модели:

долен кухненски шкаф

  • Модул Д3 – долен шкаф Версаче с три врати и чекмедже – 120 см – долен кухненски шкаф Версаче Д3 – част е от модулна система за обзавеждане на кухня „Версаче черно/бяло“. Изработен от висококачествен ПДЧ материал. Разполага с три вратички с рафтове и чекмедже;
  • Долен модул Лукс 403 с три чекмеджета – 40 см. – Сонома мат/Бяло – снабден с три чекмеджета, част от модулна серия кухненско обзавеждане „Лукс“, изработвана от ПДЧ 18/16 мм, в цветовете: Сонома мат/Бяло;
  • Долен шкаф Лукс 603 – с три чекмеджета – 60 см. – Сакраменто мат/Венге.

Помислете как да подредите функционално отделните модули.

Лесно ли е да изберем мебели от онлайн магазин

Изключително приятно занимание е да се избират модерни артикули по интернет. Тук откриваме най-актуалните варианти и имаме избор между различни стилове, модели и цветове. Цените са достъпни, като често търговецът прави и намаления. С няколко лесни стъпки може да поръчайте цял комплект за кухня и да направите помещението интересно, практично и с обновен дизайн. Хубаво е да обмислите колко интензивно използвате тази част от дома и да се погрижите да не ви липсват необходимите шкафове за подредба на домакинските принадлежности.