петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Важно ли е да имаме качествен и ергономичен офис стол

Важно ли е да имаме качествен и ергономичен офис стол

офис стол лорена

Времето прекарано пред компютъра било на работа или у дома винаги е приятно и забавно, стига да сме настанени по правилния начин. Понякога е възможно човек улисан в задачите си да прекара в една поза дълги часове, след което да се чувства зле и да има специфични болки в кръста, врата и по цялото тяло. Тук идва и ролята на офис стола като наш верен помощник. Съвременните модели предоставят търсения комфорт, могат да бъдат регулирани в различна позиция и са изключително добре конструирани. Обърнете внимание на различните предложения на интернет магазина и непременно потърсете нов и по-добър артикул за вас или вашите служители.

Как да изберем подходящия модел

Има различни критерии с които трябва да се съобразите щом търсите подобен продукт. На първо място, ако той е за работното помещение трябва да подхожда като дизайн на останалите мебели. У дома може да проявите по-голяма креативност и да изберете тапицерия в различен и открояващ се цвят за повече настроение. И в двата случая обаче освен това трябва да ви предлага възможност да нагласите неговите параметри, за да се чувствате удобно когато сте седнали. Обикновено артикула притежава амортисьор за повдигане на височина, може да се коригира наклона на облегалката, подлакътниците и в най-добрия случай луксозните модели са снабдени с релакс механизъм. Venus.bg ви препоръчвам един от най-новите модели. Работен офис стол Carmen 6080 с подлакътници Еко кожа – Бежов:

 "офис стол - Венус.бг"

  • Офис стол „Carmen 6080“ е с полипропиленова основа и подлакътници;
  • Той е с висока облегалка и удобна седалка с газов амортисьор за регулиране на височината и люлееща функция;
  •  Офис столът е тапициран с висококачествена еко кожа;
  • Има множество функции в зависимост от Вашите нужди и изисквания;
  • Подлакътници;
  • Функцията за завъртане на 360°.

Перфектен пример за офис стол, който ще ви настани комфортно и ще може да зададете личните си предпочитания относно начина на сядане.

Какви са предимствата на еко кожата като тапицерия

Безспорно е от значение каква ще бъде тапицерията, защото тя заема голяма част от продукта и е в пряк контакт с нас когато го използваме. Също така нейната текстура и цвят влияят на визуалните ни възприятия и могат да направят офис стола много стилен и красив. Еко кожата е една от най-предпочитаните тапицерии днес, защото характеристиките ѝ са перфектни. Офис стол облечен с нея изглежда винаги луксозно и стилно, без това да е на висока цена. Тя се поддържа лесно и е изключително нежна и приятна на допир. Ако искате външността на вашата нова мебел да бъде красива и елегантна то изберете еко кожа.