петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > От каква важност е размерът на новия ви матрак

От каква важност е размерът на новия ви матрак

матрак

Когато дойде време да купувате нова мебелировка за спалнята и разглеждате предложенията на търговците, трябва да се замислите и за избор на качествен и подходящ по размер към леглото – еднолицев матрак 140/190. Ако този продукт не пасне на 100% към леглото, което сте  избрали в никакъв случай няма да изпълнява функциите с които е натоварен. А те са да ви предостави комфорт и спокоен сън през следващите няколко години. Добре е да се запознаете с разновидностите, които се предлагат в мебелен магазин Венус за да откриете подходящ за вас.

Кое прави пружинните еднолицеви матраци 140/190 предпочитани

Има няколко вида пружини, които основно се използват за направата на тези модели. Вариантът тип „бонел“ е под формата на пясъчен часовник и обикновено се поставя в по-достъпните като цена артикули. Офсетните, наподобяват предходните, но са по-висок клас и съответно с по-голяма издръжливост. Покет пружините – най-често се намират в хибридните модели еднолицеви матраци 140/190, но се срещат и самостоятелно. В съвременната изработка на тези артикули, всяка пружина е поставена в текстилен джоб, което намалява значително шума и увеличава комфорта. Нито един вариант не е универсален и съответно клиентът сам трябва да прецени кой от предлаганите във Венус модели ще му допадне най-много.

Еднолицев матрак

Еднолицев матрак 140/190 Лукс К от Венус:

  • Текстил: дамаска 100% памук тип „Жакард“;
  • Вълнена и памучна вата;
  • Подматрачна рамка от иглолистен материал с плоча от МДФ;
  • Еластична пяна;
  • Кокосова вложка;
  • Термо вата;
  • Пружинен пакет тип „Бонел“.

Освен всички критерии с които трябва да се съобразите, когато избирате един такъв еднолицев матрак, много е важно размерът, който сте избрали 140/190 да бъде правилният за конструкцията на леглото. Препоръчваме ви да купите и него от мебелен магазин Венус, за да бъдете сигурни, че двата артикула ще се синхронизират. Не пренебрегвайте важността на комфортния и качествен сън и си го подсигурете с модерни и добре изработени мебели от Венус.