петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Как да изберем обзавеждане за спалнята в комплект

Как да изберем обзавеждане за спалнята в комплект

спален комплект ню йорк

Ако се погрижим да имаме един подходящ интериор в спалното помещение със сигурност ще си почиваме много по-добре и сънят ни ще бъде максимално здравословен. Препоръчително е да се погрижим за тези неща още докато избираме обзавеждането. Има един бърз и лесен начин, който ще ни помогне да сме сигурни в крайния добър резултат и това са готовите спални комплекти. Функционални и стилни модели може да разгледате тук https://venus.bg/спални/спални-комплекти. Добре комбинирани мебели благодарение на които пространството ще бъде оползотворено по най-правилния начин.

Как да изберем подходящ комплект

Спалнята не е стая в която само спим, но също така тук съхраняваме дрехите си други лични вещи, приготвяме се за излизане, а понякога си почиваме на спокойствие. Обзавеждането трябва да бъде подбрано в зависимост от нашите нужди и стил на живот, като всеки артикул допринася за удобството и комфорта ни щом сме у дома. Готовите комплекти предлагат всички необходими мебели, за да се чувстваме добре – достатъчно голямо легло, практични и декоративни нощни шкафчета, голям и добре организиран гардероб, скрин с чекмеджета. Предлагаме ви да измерите мястото в стаята и да прецените кой артикул къде ще бъде поставен. Така много по-ясно ще си представите разпределението и когато получите мебелите ще знаете точно къде да ги сложите. Изберете цвят и стил които ви допадат, понеже това е лично помещение в което не влизат външни хора и трябва изцяло да кореспондира с вашите очаквания за естетика. Разгледайте един от моделите в каталога на Venus.bg.  Комплект Naomi 160/200 – дъб крафт голд/магнолия гланц:

спален комплект наоми

  • Комплект „Naomi“ е подходящ за обзавеждане на спалня, изработен от висококачествени материали в бял цвят с гланцово покритие;
  • Предлага ползването на легло с тапициран табла с еко кожа, оборудвано с повдигащ амортисьорен механизъм за матрака, подходящо за еднолицев или двулицев матрак с р-ри: 160/200 см., като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • Има кутия за съхранение на вещи в подматрачното пространство;
  • Към комплекта са добавени и две нощни шкафчета с по едно чекмедже и ниша;
  • Гардероб с четири врати, две с огледала и четири чекмеджета.

Перфектно комбинирани мебели от една продуктова серия, които се допълват и ви гарантират качество и комфорт.

Защо мебелите в светли цветове са предпочитани

Специалистите по интериорен дизайн съветват да избираме светли мебели за спалното помещение. Тъй като повечето артикули тук са обемни и заемат доста място, ако те са в светлата тоналност ще изглеждат по-леки и ще създават визуално усещане за простор. Също така свързваме мястото където спим с чистота и спокойствие, а именно белите и светли тонове са най-добрият вариант.