петък, март 1, 2024
Начало > Интериорни Новини > Защо да заменим старото обзавеждане в спалнята с нещо ново и оригинално?

Защо да заменим старото обзавеждане в спалнята с нещо ново и оригинално?

спалвя

След определен период от време е възможно интериорът във вашия дом да ви омръзна и да искате нещо различно. Мебелите се амортизират, модата се мени и точно затова ви препоръчваме да направите някои промени свързани с обзавеждането на спалнята. В момента най-модерни са готовите комплекти, защото съдържат всички необходими елементи за едно комфортно и релаксиращо ежедневно. От Мебели ВЕНУС ви препоръчват да разгледате внимателно каталога и да научите повече подробности за конфигурациите. Сега може да се възползвате и от намалената цена на голяма част от моделите.

Какво ще ни осигурят спалните комплекти?

Ако решите да купите всички мебели наведнъж, ще обзаведете много по-бързо стаята и ще може да я използвате активно. Готовите комплекти се отличават с това, че всички модули в тях се изработват в една продуктова серия и идеално се хармонизират помежду си. Подобен естетичен ефект няма как да постигнете, ако купувате всяка мебел поотделно. Освен това цената на комбинациите винаги е достъпна и това кара потребителите да се насочат именно към тях. Вариациите, които може да разгледате онлайн са разнообразни, но основно съдържат легло, гардероб и нощни шкафчета.

Те могат да бъдат в най-различни размери, като така бързо ще откриете вариант подходящ за вашия дом. Комплектите се изработват в различни стилове и цветове. Помислете внимателно как искате да изглежда спалнята, за да я оборудвате според вашите вкусови предпочитания и да се наслаждавате години наред на комфортна и уютна обстановка. Днес специалистите на Венус ще ви предложат подробности за – Спален комплект Вега – 160/200 см, Силк неро / Силк лайт:

мебели за спалня
  • спален комплект „Вега“ е изработен в цветове силк неро/силк лайт и предлага всичко необходимо за да се чувствате комфортно във Вашата спалня;
  • включва легло, подходящо за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка с височина до 4 см;
  • оборудвано е с амортисьорен повдигащ механизъм, гардероб с плъзгащи врати и две нощни шкафчета с RGB LED осветление;
  • изработен от 16 мм. Качествено ПДЧ.

Спалният комплект е изработен от модерни и здрави материали, и ще ви осигури пълна стабилност и сигурност при ежедневна експлоатация.

Важно ли е обзавеждането да включва нощни шкафчета?

Тези по-малки и декоративни артикули са от изключително значение за вашето удобство. Те не просто допълват обстановката със своя чар и естетичен дизайн. Също така ви позволяват да държите в близост до вас през нощта различни важни предмети като книга, чаша с вода, телефона и друго. Изработват се в синхрон с леглото и гардероба, могат да бъдат и с включени чекмеджета и рафтове за още по-функционална употреба.