петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Да поръчаме ли нов офис стол за домашния работен кът

Да поръчаме ли нов офис стол за домашния работен кът

стол

Все по-често хората остават да работят в домовете си, тъй като задачите които имат да свършат пред компютъра могат да бъдат изпълнени без значение къде се намират. Интериорът обаче може да е пригоден по начин в който ни предразполага към служебни занимания. Ако сте отделили зона в дома си която да бъде ваш работен кът то със сигурност е добре да се оборудвате и с подходящ офис стол. Часовете прекарани в една поза пред компютъра могат да ви натоварят и да ви създадат здравословни проблеми. Препоръчваме ви артикулите в каталога на https://venus.bg/офис/офис-столове/. За да предпазите опорно-двигателния си апарат от болки и скованост най-добре е да проучите въпроса какви механизми точно предлагат модерните столове.

Класически работен стол или президентски

В зависимост от предпочитанията ви и разбира се от бюджета с който разполагате имате възможност да избирате между два основни варианта. Първият е класическият офис стол конструиран специално за работа пред компютър и предлагащ различни ергономични механизми. Моделите са качествено изработени с необходимата здравина, комфорт и разбира се възможност да бъдат регулирани в различни позиции. Цената им варира, но бихте могли да поръчате достатъчно достъпен с добри характеристики. Президентските модели от друга страна са по-висок клас артикули с изключително луксозна и стилна визия. Те имат много по-прецизни и разнообразни механизми за нагласяне позата при седене. Ако инвестирате в такъв модел със сигурност ще останете доволни и с времето ще оцените качествата му.

Какво да търсим в качествения офис стол

Предлагаме ви първо да изберете дизайна и цвета. Тъй като всички качествени артикули притежават необходимата ергономичност се насочите към това да откриете дизайн и цвят, които да подхождат на интериора. Тапицерията също може да бъде разнообразна като най-популярните са текстилната, еко кожата и мрежата. Спрете се на любим за вас цвят и дизайн, които ще се впишат в дома ви. Ето и една идея от Venus.bg за обзавеждане. Кожен президентски офис модел Gobi с подлакътници – Черен:

президентски стол

  • Президентският офис стол „Gobi“ e снабден с ергономични функции, които Ви позволяват да го регулирате според Вашия ръст и предпочитания;
  • Можете да коригирате височината на седалката и нейната дълбочина, както и височината на облегалката за глава;
  • Той разполага също с люлеещ механизъм, функция за заключване в позиция под наклон и лумбална опора.

Подходящ артикул, който лесно би се съчетал с различен стил обзавеждане. Класическата линия която следва дизайнът му е много подходяща, за да направи работния кът красиви и практичен.