петък, юни 21, 2024
Начало > Интериорни Новини > Холната маса в ролята на мини разнообразявщ интериора атрибут

Холната маса в ролята на мини разнообразявщ интериора атрибут

маса за хол

Човек трябва да търси удобството дори в малките места. Покупката на каквито и да било мебели, с които се опитваме да подобрим и разнообразим интериора си е логичен, което днес ни насочва към една доста интересна идея като мини холна маса, която все още не сме имали възможността да изберем. А варианти както се оказва не липсват, защото действително това е елемент, който напълно може да се окаже решаващ за визията и облика на хола ни.

Основни особености при избиране на холна маса

Характеристиката на добрата холна маса не се свеждат единствено до избирането на нейния размер. Да, ясно е, че това е мини модел, който е доста адаптивен и винаги си намира местенце в жилището ни. Но до колко избора на тази мебел се ограничава до това да бъде избрана само и единствено според габаритите си? Когато избирате размера на новата си холна маса е добре да акцентирате и на нейната форма. Да е съобразена с геометрията на интериора е приоритет, към който насочват вниманието ни дизайнери и мебелисти. Със сигурност идеята за подобряване на холния кът с холна маса не е за подценяване, но освен до тук изброените размерите и форма като акцент на добрия избор е важно да се обърне поглед и към:

холна маса
  • Материал на изработка

Дълготрайни и надеждни са моделите от метал, ковано желязо, МДФ, ПДЧ и други. Така, че ако търсите ефективно и дълготрайно решение не подценявайте и тази точка;

  • Цвят

Неутралните и белите маси са за предпочитане, тъй като те най-лесно се вписват и се приспособяват към всеки друг цветови тон в интериора;

  • Функционалност

Все по-интересни стават онези холни маси, които са с повдигащ се и разтегателен механизъм. Добри и практични решения, с които наистина можете да си осигурите както холна така и трапезна маса.

Много лесно човек може да се сдобие с перфектен интериор дори само с присъствието на една мини холна маса, която да повиши настроението му.