петък, юни 21, 2024
Начало > Интериорни Новини > Какво да очакваме от модерните мебели за спалня?

Какво да очакваме от модерните мебели за спалня?

мебели за спалня

Сега е най-правилното време, в което да изберете ново и съвременно обзавеждане за спалнята. Това помещение е специално във всяко жилище, защото в него не пускате външни хора и интериорът може да е изцяло по ваш вкус. Препоръчваме ви качествения спален комплект с матрак 180/200 от каталога на Венус. Има разнообразие от дизайни като всички мебели се отличават с качествената си изработка и различни удобства. Ако разгледате предложенията онлайн, лесно ще намерите вариант, който отговаря на вашите критерии и ще бъде подходящ за размер на помещението.

Какво ще ни предложат модерните спални комплекти с матрак?

Според специалистите най-правилното решение е да инвестирате в готов спален комплект с матрак. Това обзавеждане създава най-големи удобства, защото мебелите в него са изработени на модулен принцип в една продуктова серия. Ще можете веднага да използвате всичко и да се настаните, без да се тревожите, че визията на помещението не е достатъчно естетична. Включеният матрак прави мебелировката още по завършена, тъй като той е основна част от леглото.

Важно е да споменем, че матракът е скъпа вещ, която не се избира лесно, а в случая ще я получите към спалния комплект. Тези съчетания включват голямо легло 180/200, гардероб, нощни, шкафчета и скрин. Вашата задача е да изберете дизайн, който ви допада визуално както и размери на мебелите, за да изглежда стаята добре организирана. Артикулите са качествени и могат да бъдат в най-различни цветове и конфигурации. От магазин Венус ще ви представят следния модел – Спален комплект с матрак 180/200 см – Boutique 2 – Кашмир/Капучино мат:

комплект за спалня
  • комплект „Boutique 2“ – луксозно предложение за спално обзавеждане, което предлага ползването на спално легло с матрак и тапицирани табли;
  • две нощни шкафчета;
  • голям гардероб;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане и подматрачно пространство;
  • гардероба е с четири врати и три големи чекмеджета;
  • с вътрешно разпределение – три лоста и рафтове;
  • по желание може да поръчате скрин, който има четири чекмеджета със сачмени водачи – пълно изтегляне и плавно затваряне.

Елегантно, луксозно обзавеждане в комплект, което прави силно впечатление с различните удобства които предлага.

Защо да изберем неутралната гама цветове за мебелите в спалнята?

Едно от важните решения които трябва да вземете е в какви цветове да бъде изработено обзавеждането. Щом говорим за стаята, в която спите и си почивате, ви препоръчваме то да бъде в неутрални тонове като бежово, бяло, светло сиво и други подобни. Много потребители се насочват към дървесните цветове, които също изглеждат уютно и елегантна. Ако направите подобен избор ще се радвате дълго време на красива обстановка в спалнята, без да ви омръзне или да излезе от мода.