понеделник, април 22, 2024
Начало > Интериорни Новини > Какви удобства ни предлагат мебелните комплекти за трапезария?

Какви удобства ни предлагат мебелните комплекти за трапезария?

комплект за трапезария

Днес производителите на качествени мебели представят много хубави и комфортни изделия на разумни цени. Това е шанс за всяко семейство да обзаведе дома си красиво и стилно. С помощта на стилния интериор ще прекарвате много по-пълноценно времето си след уморителния ден. Комплект маса и столове за трапезария www.venus.bg е чудесен избор за всеки, който държи на естетиката и комфорта. Изделията се отличават със своята прецизна изработка и разумна цена. Лесно ще промените обстановката в дома си, като инвестирате в подобен мебелен комплект.

Защо да поръчаме маса и столове от онлайн магазин?

Съвременните търговци представят огромен асортимент от различни възможности, да направите трапезарията по-удобна и елегантна. Все повече потребители решават да пазаруват ново обзавеждане онлайн, тъй като то е на по достъпна цена и с гарантирано високо качество. Харесвани са най-вече комплектите за трапезария, съдържащи маса и столове, защото не се налага да търсите елементите един по един. Получавате всичко наведнъж и сте сигурни, че интериорът ще бъде професионално изпълнен.

Не е лесно да се съчетават модулите от хора, които не са професионалисти. Има специфични тънкости и детайли, които не сте длъжни да знаете. Ето защо готовите комплекти са перфектен шанс да обзаведете бързо жилището си и да се настаните. Вашата задача е просто да откриете модел от маса и столове, които са с подходящите размери както и в дизайн и цветове, хармонизиращи се с обстановката в дома ви. От магазин Venus.bg предлагат да разгледате – Комплект маса VENUS 1101 и столове DEFNE 2201:

маса и столове
  • стилен модел трапезна мебел и места за сядане, който ще допълни чудесно интериора на всеки съвременен дом;
  • маса с МДФ плот с акцент мотив, снабден с разтегателен механизъм (автоматично отваряне) и елегантни крака от пенополипропилен;
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна седалка и леко извита от двете страни облегалка, която осигурява допълнителна опора за гърба;
  • тапицирани с висококачествена дамаска;
  • опционално може да добавите към комплекта още желани от вас брой столове.

Модерни мебели съчетани изключително елегантно в готов комплект. Това, че местата за настаняване са тапицирани, прави сета още по-елегантен.

Да изберем ли разтегателна мебел?

Когато не разполагате с голямо помещение, в което да организирате зоната за хранене ви съветваме да инвестирате в маса с разтегателен плот. Благодарение на този механизъм с едно движение ще увеличите площта за настаняване и сервиране, за да не изпитвате притеснение към вашите гости. Основната мебел ще изглежда компактно и практично през повечето време, но при необходимост ще стане по-голяма и функционална.