понеделник, април 22, 2024
Начало > Интериорни Новини > Масичката в хола – съвети за правилен подбор

Масичката в хола – съвети за правилен подбор

холна масичка

Често срещаме умалителното наименование за холни маси, а именно масичка. Не е случайно това, че се използва термин, който идва да покаже умиление, очарование и минимаистичност. Всъщност това са действително мини продукти, които имат специално място в нашия дом и избора им е насочен към това да се подходи максимално разумно, убедително, ефектно и рационално. Какво търсите и каква холна масичка би била подходяща за вашия дом? Днес ще ви разкрием тайните на правилния избор.

Мини очарователни нестандартни решения

Разбира се, че ще търсим нещо удивително и напълно отговарящо на нашите индивидуални потребности. Различните, красивите и ексцентрични холни масички със сигурност ще привлекат и вашето внимание. За да проявим нужната отговорност към избора на тази мебел е препоръчително да си съставим списък, по който да се движим и да изберем точно онази уникалната и неповторимата, която би отговорила на нашите потребности и виждания.

От къде да започнете? Следвайте насоките и ви гарантираме феноменален успех:

маса за хол
  • Размера винаги е от значение;
  • Дизайна е важно да отговаря на интериорната концепция на останалите детайли в хола;
  • Декорация, функционалност или и двете – какво точно търсите от новата си холна масичка;
  • Цвят, цвят и пак цвят – палитрата от цветове е важна за да подчертая желанието ви за съвършенство, комфорт и уют;
  • Висока или ниска. Напоследък са хитови ниските модели, така че ако искате да сте в крак с иновациите заложете точно на такава.

Разбира се, че това са само малка част от насоките, които биха ви помогнали в избора на холна масичка. Водете се от личните си претенции и това какви са очакванията ви от тази мебел. Колкото и маловажен да ви се струва избора на тази мини мебел то определено грешния подбор няма да остане незабелязан. Създайте си собствен  идеен проект за визия на хола и заложете на масичка, която да изпълни със свежест, настроение и положителни емоции пространството.