понеделник, април 22, 2024
Начало > Интериорни Новини > Колко е важно да имаме правилната холна маса?

Колко е важно да имаме правилната холна маса?

комплект маси

Има определени мебели в жилището, на които трябва да се обърне специално внимание, тъй като са важни и определят комфорта ни. Един такъв елемент е холната маса, която на вид не е голяма, но има ключова роля в дневната. Ще забележите, че днес се предлагат много разнообразни модели, което говори какъв е интересът и колко много се търсят те. Ще оформите приятна зона, ако комбинирате тази мебел със секцията и дивана, защото всичките правят интериора толкова функционален и красив. Препоръчваме ви да изберете онлайн от Venus.bg, защото сайтът предлага огромно разнообразие от качествено изработени и на достъпна цена мебели.

По какви характеристики да потърсим нова холна маса?

Ако сте наясно, какви са очакванията ви към тази мебел, много лесно ще намерите подходяща. Моделите могат да бъдат много семпли и изчистени или допълнени с различни механизми и функционалности, ако сте решили да ги ползвате и за хранене.

Свободното пространство в стаята също оказва своето влияние и не е препоръчително да поставяте прекалено голям артикул, който ще пречи да сядате на дивана или да преминавате през помещението. Съобразете се със стила, който е добре да си подхожда с останалите вещи и да прави визията на дневната напълно завършена.

В момента масите се изработват от най-различни материали и ще откриете както такива от естествена дървесина, така и съвсем модернистични от стъкло и метал. Преценете към какъв интериор се стремите и поръчайте подходяща холна маса.

В сайта на Venus.bg може да разгледате следния артикул – Модел за дневна RUSO Rumbi 106 см., MDF – дъб април:

"https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси"

  • Rumbi 106 – квадратна масичка за хол;
  • плот от прозрачно стъкло с допълнителен  рафт;
  • част от модулно обзавеждане за хол и дневна „RUSO“;
  • материалите за изработка са MDF, ПДЧ, стъкло.

Изключително качествена мебел, подходяща за съвременния интериор, която ще ви гарантира и много удобства.

Как да разположите правилно холната маса?

Не е изненадващо, че потребителите търсят идеи, как да декорират по правилен начин дневната. Когато изберете мебелите, определете свободното пространство, измерете различните зони и оформете удобен кът за почивка. Обикновено холната маса се инсталира пред дивана, като трябва да има достатъчно пространство, за да преминавате и да сядате. Разстоянието между тези артикули и секцията също трябва да е подходящо, тъй като там е разположен телевизорът и трябва да има зона през която свободно може да се минава.

Старайте се отделяте елементи да са с балансиран размер. Лесно ще изберете нов и качествен модел от онлайн платформата и то на достъпна цена, защото в момента има актуални намаления.