петък, декември 2, 2022
Начало > Интериорни Новини > Идеи за обзавеждане на коридор

Идеи за обзавеждане на коридор

Портманто

С отварянето на входната врата вие влизате в коридора. Това е антрето на едно жилище, което издава характера на неговите обитатели. Много е важно как ще бъде обзаведен един коридор, защото в крайна сметка мебелирането му е показателно за вашите индивидуални предпочитания и интереси, любими геометрични форми и комбинации от цветове. Как си представяте вашето обзавеждане за коридор – тривиално, авангардно, модерно, функционално? Избора е строго индивидуален и това всъщност показва, че наистина е време да ви представим малко интересни идеи от мебели Венус.

Предложения за бързо и ефектно обзавеждане за коридор

На е нужно да влагате кой знае какви усилия за да направите своя коридор приятно и уютно кътче, което да е показателно за вашата гостоприемност. Венус има готови модели портманта, с които определено ще постигнете онова съвършенство, към което се стремите:

Портманто Виго
  • Портманто Виго

Идеалистичност, елегантност, модернистичен почерк е това, което определено е от първостепенно значение за вашите интериорни предпочитания. Виго е мебел, която разполага с възможността  да организира личните ви вещи и да предложи на вниманието ви нещо особено креативно и изискано. Не просто мебел, а комбинативен вариант, с който получавате достатъчно място за съхранение на обувки, връхни дрехи и аксесоари;

  • Портманто Antique

Портмантото сигурно ви напомня за гостуванията при баба. Това ретро обзавеждане е доста очарователно и наистина може да е една прелюдия към онова носталгично обзавеждане, което сте решили да изберете за вътрешността на вашия дом. Тази мебел разполага с доста обем, но същевременно изисква и повече пространство за нейното позициониране;

  • Портманто Ава

Изчистената линия на тази мебелировка ни дава възможност да я адаптираме към минималистичния си коридор. Не само, че обзавеждането не заема твърде много място, но е така проектирано, че наистина може да побере доста вещи като връхни дрехи, аксесоари, обувки.

Изберете колекцията от обзавеждане за коридор от Венус и се насладете на фантазия от удобство и екзотика.