петък, юни 21, 2024
Начало > Други Новини > Дерматологичните процедури – как ще ни помогнат да изглеждаме добре

Дерматологичните процедури – как ще ни помогнат да изглеждаме добре

Непрекъснато се говори за красотата като самоцел за повечето дами. Е, няма как да се отрече, че това е и най-силният им стремеж сред всички останали, защото именно външният вид много често е и определящ какво място ще заемаме в обществото.

Факт е, че красивите дами имат много по-големи шансове да се реализират в професионален план от останалите, които не са особено чаровни, но това не означава, че нямат какво да покажат или дадат на дадена фирма. И все пак… Постарайте се да извлечете максимума от онова, което природата Ви е дала, подчертавайки красивите си черти, но и деликатно прикривайки онези, които не Ви харесват особено!

Отношението ни към кожата

Естетична дерматология
красиво лице

Кожата на лицето е специална. И въпреки малката си „площ“, харчим купища пари за нейната поддръжка! Купуваме си маркови кремове, подлагаме се на какви ли не процедури, само за да се подмладим още малко, или за да премахнем пъпките, които са в следствие на проблемната ни кожа…

Искаме да Ви кажем, че не винаги е нужно да харчим много пари, за да се сдобием с отлично резултати, що се касае до състоянието на кожата ни. Просто трябва да намерите правилния подход, за да получите онова, което всъщност искате – сияйна и мека кожа!

Козметичните процедури

Днес можете да се подложите на всякакви козметични процедури. Буквално, всякакви! Имате възможност както да премахнете фините бръчици, така и да уголемите устните си, които са природно красиви, но не толкова добре подчертани, колкото всъщност Ви се иска. С поставянето на филъри за устни, ще се сдобиете с перфектните пропорции на лицето, като можете дори да коригирате дори и „двойната“ брадичка, която от дълго време Ви създава и купища неудобства. Постете Incanto Center.

Кое терапия е най-подходяща за нас

За да си отговорите на този така важен въпрос, е редно да се консултирате с професионален дерматолог, който ще Ви посъветва както трябва. Най-общо казано, преди да прекрачите прага на козметичния салон, се подгответе да намерите там следните видове терапии за кожа:

  • Премахване на нежеланото окосмяване с лазер;
  • Отстраняване на петна, бенки и брадавици;
  • Премахване на стари татуировки;
  • Лазерен пилинг;
  • Мезотерапия и още много други дерма процедури.

Няма съмнения – съвременните козметични услуги са се наложили успешно на пазара, като ние можем единствено и само да им се наслаждаваме, черпейки от тяхната сила! Погрижете се за самочувствието си и се доверете на най-добрите в областта на дерматологията – център Инканто. Там ще се погрижат за Вас както трябва!

Incanto Center е с отворени врати за Вас в следните няколко града:

  • Бургас;
  • София;
  • Пловдив;
  • Варна.

Всеки заслужава да бъде красив. Най-вече Вие!