събота, май 21, 2022
Начало > Интериорни Новини > Котли на газ Viessmann – разумен избор за бита

Котли на газ Viessmann – разумен избор за бита

котел на газ

Няма домакинство, което да не е провокирано от идеята за енергийно ефективно отопление, съобразено с пропорциите и техническите особености на имота, който обитава. Сметките за отопление, които се плащат със сигурност към момента не ви удовлетворяват, особено ако разчитате на електроенергията като източник за захранване на отоплителните уреди. Все по-разнообразни стават възможностите, а това, което са ни приготвили производители и търговци се вписва в представите ни за икономично, рентабилно и високо ефективно отопляване на дима, офиса, ресторанта. Но освен тези основни акценти друг показател, който би бил оптимално решаващ за нашия избор се оказва цената на уреда. Така, че днес търсим не само икономичен вариант за отопление, но и уред, който е оптимално изгоден като цена. Предстои да ви запознаем с най-добрата възможност, а именна за достъпни за газови котли висман цени.

Viessmann – изгодно и качествено отопление с ниска инвестиция

Viessmann е марка добре позната на нашия пазар. Все повече домакинства залагат на немския столетник като вариант за уреди за ефективно и рентабилно отопление. Наред с множеството отоплителни решения, които предлагат от Viessmann водещи на нашия пазар се оказват газовите котли, които са изключително надеждни и сигурни като устойчивост на работа при всякакви климатични условия.

Ако се интересувате от висококачествени уреди няма как да не сте попадали на немската марка и газовите котли, които предлагат на световния пазар. Д над 98 % коефициент на ефективност се отличават тези иновативни уреди, което ги нарежда сред водещите в търговската мрежа.

Акцент при изработката на котли Viessmann са спазването на еко нормите за ниско ниво на вредни газове, които се изхвърлят в атмосферата. Все повече стават клиентите, които избират да заложат на бранда, тъй като не само като цени уредите успяват да се класират сред най-добрите решения, на които да поверите отоплението си години наред.

Преимущества на отоплението с газов котел

Като цяло отоплението а газ е сред най-икономичните предвид това, че газта като енергиен ресурс се предлага на сравнително по-ниска цена от електрическата енергия и други изкопаеми източници.

газов котел

За да отговорят на нуждите на своите клиенти от немската компания висман предлагат многообразни решения, с които можете да си осигурите значителни икономии по отношение на отоплителните разходи. А всеки закупен газов котел съдържа:

  • Комплект за свързване към комина за отвеждането на димните газове;
  • Модулираща цилиндрична горелка;
  • Здрав и износоустойчив топлообмнник от неръждаема стомана, изработен по технологията Inox-radial, което от своя страна гарантира високата ефективност на уреда както и дългите му експлоатационни показатели;
  • LCD-touch дисплей с подсветка за оптимален контрол и работа дори в по-тъмни помещения със слаба осветеност.

Бранда представя на своите клиенти невероятно иновативни решения, с които отоплението ще се превърне в детска игра и то при оптимално ниски стойности. Всички котли Висман са произведени в Германия и са с гарантирано качество. И тъй като цената е от значение за всеки клиент от Висман предоставят най-изгодните газови котли, с които можете да си осигурите най-висока ефективност за дълго време.

Ако все още не сте се запознали с гаранцията на уредите Висмант то сега ще споделим с вас, че газовите котли и топлообменниците им достигат до 10 гаранция за дълъг живот. Изберете иновациите и заложете на уреди, с които наистина имате възможност да разкриете потенциала на вашия дом. За повече топлина и уют, комфортна и наистина ефективна обстановка изберете газови котли с оказано качество и утвърдени позиции на нашия пазар.

Не подминавайте офертите на balkanenergy.bg, които в момента са с доста добри отстъпки за газовите котли и всякакви отоплителни уреди на марката Висман. Помислете перспективно и подсигурете всяка следваща зима с по-добри енергийни показатели. Купете газов котел от немската марка на най-добра цена още сега!