петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Мебели Арена с препоръки за подбор на готова кухня

Мебели Арена с препоръки за подбор на готова кухня

кухня

Много често готовите кухни се приемат като един от компромисните варианти. Това, че са евтини им отрежда прозвището на второкласни мебели, с които потребителите с неголеми възможности обзавеждат някакъв кухненски интериор. Посещавайки колекцията на магазин Мебели Арена обаче със сигурност ще промените мнението и представата си за готови кухни, тъй като в колекцията, която ще откриете тук определено ще бъдете очаровани от иновациите, които мебелния сектор предлага. От Арена представят супер функционални мебели, които се отличават от останалите кухненски модели не само по стойност, но и модернистичност, адаптация и практично приложение.

Мебели Арена с акцент към готови модели кухни

От 120 до 260 см. се разпростират размерите на готовите кухни. Това е много добра алтернатива, която можете да приложите съобразно това каква е площта, с която разполагате. Малки и стандартни – така на практика се определят пропорциите на тези мебели, тъй като са универсални и наистина са изумително функционални за гарантиране на най-ефективното обзавеждане.

Готова ъглова кухня

Акцента на Мебели Арена към готовите, стандартни и още популярни като универсални модели не е случаен. Най-ярките примери, че си струва да инвестирате в такива са представители като:

  • Готова ъглова Кети

Скромните за някои 240 см обща дължина се оказват напълно достатъчни за други, които смятат, че с такава ъглова мебелировка имат нужното за своите домакински занимания. Комбинацията от венге и бяло е от най-новите актуални тенденции, които се използват от водещи дизайнери на качествено и стилно обзавеждане за дома;

  • Комплект мебели Ронел

Прав вариант готова кухня, която е точно 200 сантиметра. Нито малка, нито голяма и всъщност е предназначена за домакинства, които се нуждаят от ефективно обзавеждане, а не такова, което да е прекалено голямо и заемащо площ;

  • Берта мини кухня

Мини бокса също е важно да се организира функционално, а точно този свеж модел може да осигури перфектното пространство за готвене и други домашни работи от ежедневието.

С колекцията на Мебели Арена днес разполагате с шанса да осигурите правилна организация и оптимизация на най-натоварената зона в своя дом.