понеделник, април 22, 2024
Начало > Интериорни Новини > Пространство в малки помещения и смели цветове в кухнята

Пространство в малки помещения и смели цветове в кухнята

Изборът на мебели може да бъде и много труден. Ако не сме много сигурни как да разделим голямото помещение или не знаем на кои решения точно да се спрем, е вероятно да изгубим доста време, докато открием идеалното за нас обзавеждане, с което да се чувстваме комфортно в жилището си. За да ни носи то нужния комфорт, трябва да се погрижим за някои неща като подбор на цветове, организация на стаята, избор на осветление и някои важни детайли, които ще акцентират там, където трябва. Добра идея е да стартираме нужните промени от трапезарията, избирайки маса и столове за кухня, с които да си осигурим удобствата, от които имаме нужда.

Спазвайте семейните ритуали

Апартамент, Цветя, Лалета, Стая, Начало
маса за хранене

Моментите със семейството са безценни. Те са от огромно значение за нашето добро настроение и не само. Когато за пореден път се завърнем у дома след работа, искаме да се посветим на любимите си хора, също както и да отделим достатъчно време за личната си релаксация. Кулинарни подвизи, разгорещени разговори и споделени емоции – всичко това е част от семейните ритуали, които могат да бъдат още по-приятни, ако си осигурим модерно обзавеждане, което да прави обстановката в жилището приятна и разпускаща. Поръчайте нови мебели от магазин Мебели 1 и дайте шанс на хубавите неща от живота…

Какви са актуалните тенденции

Кухня, Orange, Хладилник, Оранжево, Готвач, Бар
дом

Всяка година се наблюдават нови тенденции, свързани с интериорното оформление на жилищата. Някои от тях се задържат учудващо дълго време, докато други просто преминават край нас и не се радват на особена актуалност. Естествените цветове и материали са хит в последно време, а сдържаните цветове в комбинация с ярки акценти пожънаха тотален успех, който всеки един от нас ще признае. Ако в момента се интересувате най-силно от избор на маси и столове за кухня, насочете вниманието си към следните решения:

  • Отворен план и пространствено неограничение;
  • Обединяване на няколко зони в една – кухня, хол и трапезария;
  • Скрити конструкции и минимализъм;
  • Метални конструкции и дървени акценти;
  • Акцентиращо осветление при шкафовете;
  • Създаване на фокусна точка;
  • Земни тонове и ярки детайли.

Кухнята би могла да бъде едно изключително приветливо и функционално местенце за цялото семейство. Погрижете се за нейното модерно обзавеждане.