петък, юни 21, 2024
Начало > Други Новини > Любопитно за най-иновативните терапии за подмладяване на кожата

Любопитно за най-иновативните терапии за подмладяване на кожата

мезоконци

Няма жена, която да не се стреми да поддържа кожата си гладка и нежна. Идеята за подлагане на различни терапии за подмладяване не се подценява по никакъв повод. И ето, че днес открихме супер иновативни методи, които се извършват в среда, която е съобразена с изискванията за качество, професионално отношение и безопасност за здравето. В клиника по естетична дерматология Мирабел работят опитни лекари дерматолози, чиято компетентност относно разкрасителните и подмладяващи процедури е на най-високо ниво. И с едни от най-предпочитаните от клиентите ще ви запознаем, защото са с доказан бърз и дълготраен видим ефект.

Мезоконци – звучи ли ви страшно…

Една от популярните подмладяващи терапии е така наречените мезоконци и конци с лифтинг ефект Бургас, които се предлагат от клиника Мирабел. Процедурата е абсолютно безопасна и безобидна въпреки, че много дами, които смятат тепърва да се подложат на такава разкрасяваща интервенция си представят как армирането ще става прекалено болезнено, а ефекта наистина може да бъде пагубен. В случай, че поверите красотата си в опитните ръце на дерматолозите от Мирабел Бургас си гарантирате зашеметяващи резултати. А причинете за това се крият именно в професионалната компетентност на провеждане на услугата.

Малко информация за услугата мезолифтинг с конци. Не си представяйте шивашки конец, защото тук става въпрос за нещо съвсем различно и деликатно, с което се структурира и оформя лицето или други зони, които искате да подмладите и повдигнете. Мезолифтинг терапията е имплантиране на почти невидим за окото конец, който всъщност се използва при детската кардиохирургия. Конеца е напълно безобиден, тъй като се резорбира от организма и не е причина за странични ефекти или нежелани реакции. Когато мезоконците се разграждат те подпомагат образуването на колагенови влакна, което на практика позволява повдигането на увисналата кожа, опъване на бръчките и структуриране на кожата така, че да изглежда млада и свежа.

В клиника Мирабел Бургас предлагат на своите клиенти качествено и безопасно разкрасяване с мезоконци. Терапията, известна още като трендилифтинг е подходяща при:

  • Отпусната кожа в областта на очите и веждите;
  • Бръчки по челото;
  • За придаване на плътност и обем на кожата на лицето;
  • За повдигане на кожата около гърдите, брадичката и шията;
  • За моделиране на скули и други.

Еднин от ай-големите плюсове на терапията  мезоконци е в това, че резултата е абсолютно моментален и видим, а продължителността на ефекта може да трае дори 2 години.

Подмладяване с лазер – ефективно ли е

лазерно подмладяване

След мезоконците ще представим още една от добрите и с видим резултат още при първата терапия разкрасяващи ефекти. На https://www.dermamirabel.com/uslugi/estetichna-dermatologia/lazerno-podmladyavane/ можете в детайли да се запознаете с нещо наистина интересно и новаторско като дерматологична услуга, която не само е напълно безболезнена и безопасна, но има благоприятен ефект не само върху кожата на лицето, а и всяка друга третирана с лазера зона.

За разлика от други терапевтични процедури, при които се използва лазер предлагания от Мирабел терапевтичен метод е базиран на употребата на ClearLift, който е  неаблативен лазер с удивителен ефект. Освен лифтинг ефекта и стимулирането на кожата да образува по естествен път колаген това, което е важно да се отбележи е, лазерното подмладяване може да коригира и други несъвършенства като:

  • Зачервяване на кожата;
  • Лечение на дерматити;
  • Лечение на „спукани капиляри“;
  • Разнообразни лифтинг терапии, които позволяват бързо повдигане на увисването на кожата и заличаване на фини и дълбоки бръчки.

Предимствата на ClearLift лазера е в това, че не позволява деформиране на клетките и предпазва кожата от лющене. Ролята на тази процедура е да повиши производството на колаген като така по естествен път се намаляват бръчките и се оздравява състоянието на кожата.

Мирабел Бургас ще се погрижат за вашия външен вид като предоставят на вниманието ви висококачествени, професионални услуги за да сте винаги с добро самочувствие.