понеделник, април 22, 2024
Начало > Други Новини > Какви ефективни средства за облекчаване на болката да използате?

Какви ефективни средства за облекчаване на болката да използате?

главоболие

Болката ни връхлита внезапно. Тя може да бъде поносима или твърде силна. Независимо от това какво е нивото ви на търпимост то е очевидно, че имате основателна причина да посегнете към лекарство, което да овладее изразената симптоматика. В аптечната мрежа ще попаднете на различни продукти, които са предназначени за болка, но Парабол е решение, което се счита за комплексно, цялостно, ефективно и благоприятно що се отнася до бързина на действие и приемлива цена. Как продукта действа? Какви са особеностите за прием и от къде да поръчате на страхотна цена? Останете с днешната тема за да разберете отговорите.

Нов продукт на СТАДА за бързо облекчаване на болката

Болкоуспокояващите със сигурност имат място и във вашата чанта и винаги са под ръка за да използвате при наличие на причина. Когато човек избира такива медикаменти той обикновено се фокусира върху опции, които се предлагат на разумни цени и освен това са с бърза ефективност.

По отношение на новия продукт на производителя СТАДА е важно да споделим няколко неща. Основните са свързани с това какъв е състава му, какво представлява и за какво се използва. Парабол е лекарствен продукт, който съдържа Ибупрофен. Неговата роля е свързана с това да:

 • Облекчи болката;
 • Има противовъзпалително действие;
 • Намалява високата температура;
 • Овладява болките в мускулите при настинки и грип.

С широк обхват на приложение е изделието и що се отнася до това да можете да си гарантирате бързо овладяване на болката то е очевидно, че можете да си подсигурите пълноценно, сигурно и гарантирано действие.

В случай, че се питате за какъв тип болки можете да използвате Парабол то специалисти го препоръчват при:

 • Силно главоболие;
 • Менструални болки;
 • При зъбобол;
 • Болки в корема;
 • При висока температура;
 • Простудни заболявания и други.

Многокомпонентния лекарствен продукт ще ви гарантира облекчаване на болката и ще подсигури бързото ви възстановяване. Понякога възпалителните процеси са доста агресивни и наистина могат да ви извадят извън равновесие поради силната болка, която предизвикват. Именно предвид това си струва да се вземат под внимание онези детайли и аспекти, които са решаващи за овладяването на симптоматиката.

Важно!

парабол

Преди да приемете Парабол е важно да вземете под внимание някои основни неща, които се отнасят до:

 • Евентуални странични ефекти в случай, че сте алергични към някоя от съставките на лекарството;
 • При задух, астма или други заболявания на дихателните пътища се консултирайте със специалист;
 • При стомашна язва или перфорация;
 • При прием на други медикаменти за хронични заборчлявания;
 • При проблеми със сърдечно, съдовата система;
 • При дехидратиране на организма и други.

Независимо от това, че на пръв поглед става въпрос за елементарен и безопасен продукт за болка то очевидно е, че трябва да се вземат под внимание съветите на специалист и лекуващия ви лекар с оглед на това да се избегнат нежелани странични реакции.

Защо е важно да прочетете листовката преди употреба?

Със сигурност има доста хора, които въобще не поглеждат листовката и ръководството за употреба на приеманите обезболяващи препарати. Имайте предвид обаче, че това крие особен риск за здравето ви. преди всичко е необходима да вземете под внимание някои важни особености, които касаят страничните ефекти особено в случаите, в които се приемат различни други препарати. Смесването на несъвместими съставки крие сериозни рискове и те могат да повлияят на концентрацията и дори на сърдечния ритъм.

Затова основен съвет на фармацевти и лекари е при нужда от използване на лекарство против болка да обърнете внимание на онези, които са наистина определящи за това да не се стигне до инциденти и алергични реакции. Разбира се не е желателно при прием на Парабол да използвате алкохол предвид нарушенията, които могат да настъпят в стомашно-чревния тракт.