понеделник, април 22, 2024
Начало > Интериорни Новини > Как кухненският ъглов диван ще направи жилището по-модерно?

Как кухненският ъглов диван ще направи жилището по-модерно?

ъглов диван

Ако искате да промените интериора на дома си и да сте в крак с модните тенденции ви предлагаме да се насочите към кухненските ъгли, които ще направят обстановката по уютна. Тези мебели се предлагат в онлайн каталога на магазин Венус и ще ви дадат шанс да се чувствате много по-удобно в жилището си. Вместо стандартните столове, използвайте тази мека мебел и ще откриете разликите на момента. Всички около масата ще се чувстват по комфортно и ще могат да прекарат в седнало положение много дълго време. Освен с качеството си диваните се отличават и с достъпната си и разумна цена.

Какви са ключовите предимства на кухненския ъгъл?

Заради своята специфична форма той не заема много място в помещението и така може да се използва както в по-големи, така и в по-малки стаи. Може да изберете дали монтажът да бъде ляв или десен като се съобразите със свободното пространство във вашия дом. Някои от артикулите са по-минималистични, но други са достатъчно големи и могат да бъдат ползвани дори като единствена мека мебел в жилището. Клиентът сам избира цвета и вида на дамаската, затова отделете нужното време да разгледате каталозите.

Производителите ви предлагат широка гама от цветове и десени, но тук трябва да постъпите разумно и да съобразите тази част с общия интериор. Кухненският ъгъл може да е едноцветен или шарен в зависимост от атмосферата, която желаете да придадете на помещението. Разполага и с разтегателен механизъм, за да го използвате когато пожелаете като допълнително легло. Под седалките ще намерите и големи ракли за съхранение, които винаги ще влязат в употреба в модерният дом. От Венус препоръчват – Кухненски ъгъл Вива с 3 бр. Ракли:

  • „Вива“ е стилен кухненски ъгъл, състоящ се от 3 части, които Ви дават възможност за обръщане на ъгъла в зависимост от помещението и предпочитанията;
  • той е чудесно допълнение за обзавеждането на Вашата кухня или трапезария;
  • неговата екстра е, че разполага с 3 броя ракли за съхраняване на Вашите вещи или багаж;
  • седалките и облегалките са изработени от дунапрен, който е еластичен;
  • гърба е тапициран с хастар.

Качествен и стилен кухненски артикул, който ще ви създаде необходимият комфорт и удобство.

Да изберем ли кожена тапицерия?

Кухненските ъгли облечени в кожа изглеждат малко по- луксозно от останалите. Кожата винаги е била стилна и предпочитана от хората, които харесват класическия стил в обзавеждането. Ако се спрете на нея ще може лесно да поддържате хигиената в трапезарията, тъй като тя се почиства лесно не задържа петна и винаги изглежда максимално елегантно. Преценете дали такъв вид мебел ще подхожда на обстановката и поръчайте онлайн.