петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Как да изберем лесно качествен матрак за спалнята

Как да изберем лесно качествен матрак за спалнята

матрак

Много от потребителите казват, че се притесняват да търсят артикул като матрака, тъй като не познават в детайли този вид продукти. Те са подменят през по-голям период от време и когато решим да купим нов, моделите са се изменили доста и има прекалено голямо разнообразие. То разбира се е в наша полза, но за да направим добра покупка е важно да знаем някои неща за продуктите. За начало е добре да разгледаме предложенията на http://venus.bg/матраци-и-възглавници. Тук са описани подробно детайли за артикулите и лесно ще се ориентираме в материята.

Какви са предимствата на еднолицевите матраци

Понякога са подценявани, защото цената им е ниска. Това са продукти, които заслужават внимание. Не бива да се обърквате от името им, защото са изработени също така сложно като двулицевите и пълнежът им е съставен от множество материали. Обикновено в зависимост от цената се използват пружини, дунапрен полиуретан, мемори пяна и други. Освен това към еднолицевия матрак е прибавена скара, с която да го инсталирате веднага на леглото и да го използвате.

Това че не може да се използва от всички страни не е толкова голям проблем, тъй като периодично може да го завъртате в посока глава-крака. Не давате голяма сума и това ще ви позволи след няколко години да се сдобиете с нов модел, за да се наслаждавате на качествен и добър сън. Магазин Venus.bg представя на вниманието ви следния модел. Еднолицев матрак Мареа – дунапрен 120/200 см:

еднолицев матрак

  • еднолицев модел „Marea“ дунапрен в размер 120/200 см /предлага се и в други размери/ удобно решение на изключително ниска цена;
  • изработката е с пълнеж от – пенополиуретанова пяна с анатомични, ортопедични и проветриви свойства;
  • моделът предлага мекота, правилна стойка на тялото и оптимална температура по време на сън;
  • Калъфът е от тъкана дамаска.

Добро предложение, ако не искате да отделяте много средства за покупката. В същото време държите на здравето си и на това да спите удобно.

Да поръчаме ли нов матрак по интернет

Настъпи времето, когато можем да купим през онлайн платформите почти всичко. Изключение не правят тези артикули, а ползите са много. За по-кратък период от време ще разгледаме наистина разнообразни модели от всички категории – еднолицеви, двулицеви, топ матраци и други. Описанието на артикулите е детайлно и всеки ще добие представа в какво инвестира. Доставката също е поета от магазина. Огромно улеснение, защото артикулите са обемни и ако трябва сами да ги транспортираме, ще се затрудним.