понеделник, април 22, 2024
Начало > Интериорни Новини > Защо всяка дневна ще изглежда страхотно с помощта на ъгловия диван

Защо всяка дневна ще изглежда страхотно с помощта на ъгловия диван

диван

Рано или късно ще ви се наложи да подмените меката мебел в дома си и тогава сте изправени пред различни възможности. Производителите напреднаха доста в разработването на дивани. Те се стараят да предложат на клиентите най-удобната опция. Артикулите се характеризират с това, че са качествени, здраве и могат да бъдат използвани дълги години. Съвременните ъглови дивани се очертаха като лидер в предпочитанията на всички клиенти, затова и днес ще се спрем малко по-подробно точно на тях.

Защо да предпочетем ъгловия диван Венус

Тези модели са произведени така, че да оползотворят онази част от стаята която обикновено не се използва. Ъгловите дивани поставени плътно до стената обособяват място за почивка и релакс, без да затрудняват преминаването през помещението и да пречат по някакъв начин. Не е лоша идеята да поставите дивана в средата на по-голяма стая, така че да разделите визуално различните по функция части на помещението. Освен с удобната си форма, която предоставя на семейството достатъчно пространство да се настани комфортно, ъгловите мебели се характеризират и с още нещо. Моделите, които ще откриете в онлайн магазин Венус притежават много практична голяма ракла под седалките, както и механизъм с функция сън, който превръща дивана в достатъчно голяма спалня. Ето защо бихме нарекли тази мебел многофункционална. Тя е изключително полезна за всяко домакинство и е добре да притежавате такъв модел в дневната си.

https://www.venus.bg/

Холов ъгъл Парма с функция сън и ракла от Венус:

  • Сами може да изберете вида на дамаската;
  • Монтажът също е по избор ляв или десен;
  • Артикулът е изработен от масивна дървесина MDF и ПДЧ плоскости;
  • Функция сън и ракла също са налични.

Доверете се на ъгловите модели на Венус и няма да сгрешите, защото те ще се впишат перфектно във вашия интериор, като ще направят помещението да изглежда далеч по-просторно и комфортно.