вторник, юли 16, 2024
Начало > Спортни Новини > Ringhorns – боксови ръкавици с невероятен птенциал и качество

Ringhorns – боксови ръкавици с невероятен птенциал и качество

боксови ръкавици

Брандовете, предлагащи спортна екипировка наистина предлагат иновативни и модерни концепции, които задоволяват потребностите на треньори и спортисти. Малко по-специфични са моментите при силовите спортове като бокс, ММА и техните разновидности. Концепционално оборудването и екипировката за тези бойни спортове касае основно перфектната и внушителна визия на спортистите, но същевременно с това идеята за максимално удобство и защита също е във водеща позиция, която не бива да бъде подценявана. Един от брандовете, които предлагат висококачествени модели боксови ръкавици са Ringhorns. Марката залага на удобството и защитата на ръцете в най-уязвимите им части – пръстите, кокалчетата както  и китката. Задължителен елемент в ringhorns ръкавици е използването на висококачествени материали. Безспорно именно това е в основата на изискванията на треньори и техните бойци, когато се касае за ефективност при тренировки и високи постижения на ринга.

ръкавици

Ringhorns са ръкавици, с които боксьорите успяват да подобрят своите умения и техники. А както знаете наистина при силовите спортове това е основен акцент за да се справиш с противника. Ръкавиците са устойчиви, те са практични и ефективни както за начинаещи така и за професионалисти. От марката залагат на иновативния моден дизайн, който във всички случаи никак не  е без значение за комерсиалните спортове като бокса и неговите производни. Ролята и главната мисия на ръкавиците е да внуши сила, да респектира противника и даде самочувствие на боеца, което на практика е възможно и то само с правилно подбраните аксесоари.

Боксовите ръкавици Ringhorns се изработват в различни размери. Това наистина е от съществена значимост, тъй като както знаете в различните категории бойците не само се отличават със своето тегло, но и параметри на ръцете, които основно ползват в боя. Точните размери на ръкавиците са задължителни и когато се избират нови е много важно да се има точно това предвид. Многообразие от модели и размери ръкавици Ringhorns ви очакват в онлайн магазина на fightshop.bg. Моделите са съобразени с основните изисквания на световните боксови федерации и предлагат не само варианти за супер визия, коректни размери, но същевременно с това и висока издръжливост. Комфортните ръкавици на марката са изработени от гъвкава РU кожа. Захващането за ръката става с велкро ленти, което дава възможност на боксьора да избере правилната позиция на ръкавиците, които му доставят удобство и комфорт. Освен това вътрешността разполага с термо межест панел, който не позволява на дланите да се изпотяват и хлъзгат. А добрия удар зависи до голяма степен от това как ръцете ще се чувстват в ръкавиците. Ringhorns е перфектното решение както за тренировки така и за важни мачове, а от fightshop имат подходящото решение и за вас.