понеделник, април 22, 2024
Начало > Други Новини > Кои са причините да инвестирате в професионално почистване

Кои са причините да инвестирате в професионално почистване

почистване след ремонт

Преди години наемането на фирма за почистване се приемаше като екстра и то на доста висока цена. В наши дни нещата са доста по-различни, тъй като конкуренцията  сектора наложи рамки на доста разумни условия за използване на такива дейности. Оказва се, че освен за бизнеса този тип услуги са доста интересни и за бита като не малък процент от домакинствата дори използват абонамент, на който разчитат за поддържане на уют и комфорт в дома им. Ако търсите решение то на https://euroclear.bg/ ще получите достатъчно информация за вида на услугата както и условията, пи които можете на наемете екип за професионално почистване.

Услуги за бизнеса

Поддръжката на бизнес сгради е доста трудоемък процес. Ако не разчитате на наети лица, които да са част от екипа и да се занимават конкретно с чистотата в офиси и други помещения то е нужно да вземете решение относно поддръжката на професионално ниво. А за да бъдат постигнати отлични резултати професионалните компании представят детайлен списък с услуги, от които можете да се възползвате. Те включват:

 • Почистване на фасади по съобразен с типа на материалите за облицовка метод – пасъкоструене, използване на височинен способ за измиване на прозорци, витрини и други;
 • Професионална поддръжка на административни помещения;
 • Абонаментно почистване на санитарни пространства;
 • Машинно измиване на големи площи – търговски центрове, паркинги, подземни гаражи и други;
 • Пране на тапицирани столове.

Доста дълъг е пакета т услуги, на които можете да се доверите за да постигнете перфектен облик и чистота на бизнес помещението. А това е важно, поради факта, че често визията на един офис, фасада или производствен цеха са визитката, която представяте на своите потенциални партньори и клиенти.

Пакет дейности за бита

почистване

Споменахме, че и много клиенти инвестират в такива услуги, които се отнасят до осигуряване на отлични битови условия.  Със сигурност вашата ангажираност оказва влияние върху чистотата в жилището ви. Но решение има и то е фокусирано върху някои интересни и продуктивни услуги, които биха ви предоставили професионалните фирми за чистота и комфорт. Такива са:

 • Измиване на прозорци;
 • Основно следремонтно почистване;
 • Пране на мека мебел;
 • Пране на меки подови настилки и матраци;
 • Измиване на бани и санитарни зони;
 • Професионално почистване на кухненски уреди и мебели.

Както при бизнес пакетите така и тук имате възможността да заявите абонамент. Приоритетите са в това, че периодично дома ви ще бъде професионално поддържан, а цената за услугата ще бъде още по-изгодна и достъпна.