петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Как да инвестирате в подходящото обзавеждане за антре

Как да инвестирате в подходящото обзавеждане за антре

Портманто

Това, че е преходно пространство, в което оставяме обувките и връхните си дрехи не означава, че трябва да неглижираме мебелирането на коридора. Входната зона е особена важна за всеки дом и точно поради това е от съществено значение да подходим максимално отговорно при подбора на обзавеждане за антре. Предвид това, че домакинствата имат различни вкусове, идеи за организацията на пространството и дори цветовите комбинации е логично да бъде направен анализ на предложенията преди да бъде взето окончателно решение. На фокус обаче следва да бъдат както функционалността така и създаването на удобство, а това до голяма степен зависи от вида на варианта, с който ще се обзаведе антрето.

Основни правила при обзавеждане на антре

Направете резюме на пространството. Съобразете се с това къде има разположени врати, колко са свободните стени и каква е тяхната площ. Така ще можете да определите местата на основните компоненти, които са необходими за оформянето на една приятна и уютна обстановка. Водещите правила при избирането на обзавеждане за антре се отнасят до:

  • Площ на коридора;
  • Брой обитатели на имота, които ежедневно използват пространството;
  • Място на шкафа за обувки като основна мебел за съхранение на чифтовете, които семейството използва;
  • Възможност за позициониране на гардероб с или без огледало;
  • Осветление на коридора и други.

Това са неща, които предварително трябва да планирате като по този начин ще можете да бъдете напълно сигурни в крайното взето решение.

Интериор по ваш вкус

коридор

Наред с чисто техническите аспекти това, което също не е за подценяване е стиловата концепция, характерна за имота. Като предвестник на случващото се във вътрешността е добре да знаете, че коридора и входното антре трябва да бъдат обзаведени в стила на всекидневната, трапезарията, спалнята. Важно е да има приемственост, синхрон и баланс за да оформите една завършена домашна атмосфера, изпълнена с уют и комфорт.

Обзавеждането, което се предлага  търговската мрежа е изключително разнообразно. Представени са както различни концепции и стилове така и възможност клиента да избира измежду:

  • Асортимент от различни размери на компонентите;
  • Опционално индивидуално конфигуриране на модулите;
  • Избор от различни цветови палитри;
  • Подбор на материали – МДФ, ПДЧ, ЛПДЧ и други;
  • Варианти за механизми според типа на затварянето и т.нат.

Всичко е въпрос на персонализиране на обзавеждането на антрето така, че да отговори на вашите интереси и желания за осигуряване на отлична атмосфера, която да е изпълнена с уникално присъствие и неповторимост. Заложете на правилния за вас подход и се насладете на безпрецедентното удобство, предоставено от висококачествени и стилни мебели.