четвъртък, май 23, 2024
Начало > Интериорни Новини > Как холната маса ще допълни интериора на дневната?

Как холната маса ще допълни интериора на дневната?

холна маса

Много често хората избират да отделят повече време в откриване на подходящи мебели за дневната зона. Това е мястото, което се използва най-често и съответно, трябва да бъде подходящо обзаведено и задължително удобно. Знаете, че най-важните и ключови елементи са секцията и дивана, но наред с тях е добре да притежавате и практична холна маса. Такава ще намерите и в онлайн каталога на магазин https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Моделите са много разнообразни като дизайн и изработка, затова е хубаво да отделите достатъчно време да научите подробности за различните варианти.

Задължително ли е да имаме холна маса?

Тази по-малка и второстепенна мебел има своето ключово значение за вашето удобство. Тя се явява обединяващия елемент между секцията и дивана и не само изглежда добре и красиво разположена в помещението, но има и своята практически функция. На холната маса ще поставите различни предмети за декорация, напитки или почерпки, ако имате гости както и лични вещи, които трябва да са до вас, щом сте на дивана.

Без тази мебел ще ви бъде неудобно и пространството ще изглежда естетически незавършено. Ето защо производителите са се погрижили да предложат много разнообразни модели с различни размер, форма и дизайн. Задължително е холната маса да подхожда на останалите мебели и да ги допълва естетично, защото в противен случай стаята ще изглежда зле организирана. От магазин Venus.bg ще ви предложат следната възможност. Холна маса Рената – Дъб амбер / Бял:

маса за дневна рената
  • „Рената“ е практична модерна мебел с разтегателен горен плот;
  • той добавя още 30 см към дължината;
  • допълнителен долен плот за вещи и аксесоари;
  • предлага се в цветове по избор;
  • материалът от който е изработена в висококачествено ПДЧ.

Много удобна и качествено изпълнена мебел. Тя ви дава възможност да сервирате на нея различни неща, дори да разположите лаптоп и да отметнете малко служебна работа.

Какви допълнителни екстри предлагат модерните мебели за дневна?

Имате възможност да инвестирате в разтегателен модел, който увеличава размера на плота и е подходящ когато имате гости и трябва да използвате холната мебел по предназначение. Това са изделия с много висока стойност и функционалности, които не са по-скъпи от останалите модели, а ви предлагат толкова много удобства.

Много от актуалните дизайни имат допълнителни места за подредба и съхранение като чекмеджета, втори рафт под основния и други отделения за по дребни вещи. Инвестирайте в мебел, която е изработена от здрави материали и сте сигурни, че ви гарантира перфектна стабилност и устойчивост във времето. Все още могат да се намерят артикули направени от дървесина, но не по-лоши от тях са и тези от MDF ПДЧ плоскости.