петък, март 1, 2024
Начало > Интериорни Новини > Как да направим всекидневната стилна и практична с правилната холна маса

Как да направим всекидневната стилна и практична с правилната холна маса

холна маса

Обзавеждането е това което ни кара да се чувстваме комфортно щом се приберем. Всяка една мебел да бъде добре подбрана, да изпълнява определените функции и да е с красив стилен дизайн. Може би стаята на която държим най-много е дневната защото в нея си почиваме най-добре настанени на удобния диван. Към него обаче непременно трябва да има подходяща холна масичка. Този елемент от обзавеждането не бива да се пропуска, тъй като има ключова роля за удобството на всички. Препоръчваме ви новите модели в каталога на Venus.bg, защото са изключително красиво изпълнени и достатъчно функционални.

Основни принципи при избора на нова мебел

Вече сме облагодетелствани от огромния избор който предлагат интернет магазините. Благодарение на това разнообразие от модели и стилове имаме шанс по-бързо да изберем точната мебел за дневната. Преди покупката обаче трябва да се замислим за няколко основни критерия. Първият е размерът на помещението което обзавеждаме. Опитайте се холната мебел която купите да подхожда като габарити. Второто с което е важно да се съобразите е диванът. Обикновено дизайнерите ще ви препоръчат холната масичка да е с няколко сантиметра по-ниска от седалката на дивана. Това правило обаче си има и своите изключения, ако обичате да хапвате пред телевизора. Стилът и материалът от които е изработена холната маса трябва да хармонизират с останалите мебели. Днес Venus.bg ви предлага характеристиките на стилен дизайнерски модел. Комплект помощни артикули Cicek 4 бр. – мрамор ефес/мрамор гордион/орех:

"https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси"

  • „Cicek“ е комплект от четири помощни маси, приличащи на цвете;
  • Може да се ползват и като една голяма маса;
  • Подходящи са за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • Изработени са със стабилни крака от бук и плотове от МДФ.

Мебел с изключително красив дизайн и декоративни плотове, които правят силно впечатление. Стабилността е гарантирана, тъй като в основата на самата мебел използване естествената дървесина.

Как да използваме холната масата за хранене

Не са малко семействата които предпочитат да се хранят в дневната или пък нямат възможност да оформят трапезна зона в апартамента си. За тях има чудесни съвременни холни маси, които са изработени с разтегателен и повдигащ се плот. Така може да се храните спокойно седнали на дивана в дневната, без да чувствате дискомфорт или пък да трябва да се навеждате. Функциите могат да се използват ежедневно без да се тревожите, че биха се амортизирали бързо. Съвременните производители залагат доста на многофункционалните артикули. В случая получавате декоративна и трапезна мебел 2 в 1.