четвъртък, май 23, 2024
Начало > Други Новини > Има ли значение какъв тип козметика използвате?

Има ли значение какъв тип козметика използвате?

козметика

Използването на качествена козметика гарантира отлична и здравословна грижа за кожата. Въобще не е за пренебрегване са каква мицеларна вода почиствате грима, с какъв крем подхранвате околоочния контур или с какъв шампоан миете косата на бебето. Отговорността ни към най-големия орган в човешкото тяло е показателна за това да се радваме на всеки миг от живота независимо от това на какви условия сме подложени – студ, високи температури, вятър, слънце. За онези от вас, които държат на ефективната грижа за кожата представяме лидера в дерматологичната индустрия https://aptekifenix.bg/bioderma.html. Как да бъдете сигурни в решението си при покупка на козметичен продукт и гарантирано ли е неговото качество ще споделим с вас в днешната тема.

Как да разберете дали козметиката е благоприятна за вашата кожа?

В аптечната мрежа сме свидетели на огромен асортимент от всякакви видове продукти, които могат да ни гарантират отлични условия за ежедневна грижа. Но всеки тип кожа си има своите особености, което предполага, че преди всичко трябва да следвате нуждите ѝ. А безопасността на продуктите, с които ще третирате кожата си е особено важен момент. Как обаче да сте сигурни, че ще заложите на най-добрия и оказващ оптимална благоприятност?

Масовите козметични продукти са описали на опаковката си основния състав, но имайте предвид, че има скрити механизми, според които производителите не са длъжни да разкриват формулата да производство но продукта. За да осигурят на клиентите си абсолютна прозрачност относно безкомпромисното качество на козметиката, която произвеждат от лаборатории BIODERMA ни осигуряват виртуален достъп до формулите на всеки продукт. А това се счита за невероятно предимство предвид факта, че:

 • Клиентите са напълно осведомени относно състава и съдържанието на даде козметичен продукт;
 • Можете да сте напълно сигурни в поносимостта на вашата кожа при третиране;
 • Гарантира се пълна безопасност и дерматологична грижа.

NAOS прозрачността, представена от BIODERMA е символ на доверие от страна на клиентите. С Ask.NAOS, дигиталната платформа, която разкрива формулите, съставките, патентите и технологиите, които се използват в продуктите винаги можете да направите справка за това кой тип козметика е подходяща за вашата кожа и кожата на вашето бебе.

Колекция козметика за здраве е красота

Изобилието в продуктовата гама на BIODERMA ни разкрива потенциал за решаване на всеки дерматологичен проблем. Сигурно ви е направило впечатление, че този тип продукти се предлагат именно в аптечната мрежа. Това е показателно, че става въпрос за медицинска козметика, която е предназначена като средство за здраве и красота.

Основните категории продукти, от които можете да се възползвате са:

 • Козметика за лице;
 • За слънцезащита;
 • За перфектна хигиена на тялото;
 • За коса;
 • За деликатната бебешка кожа.

Обърнете специално внимание на начина на подбор, който следва да приложите. В зависимост от своето предназначение всеки тип козметичен продукт би бил повече от благоприятен стига да се съобразите с типа на кожата си, начин на употреба, съвети на производителя за продължителност на третирането на кожата според нуждите ѝ.

С внимание към бебешката кожа

бебешка козметика

За всеки родител е приоритет още от деня на раждането да се погрижи за защитата на кожата на бебето. За да се осигури ефективен щит срещу раздразнения са важни продуктите, които ще бъдат използвани. Специалните грижи са тези, които ще откриете в гамата на BIODERMA ABCDerm, която е насочена и разработена съобразно това да осигурява оптимална безопасност и перфектна поносимост. Продуктите са подходящи за ежедневна употреба и могат да бъдат използвани при лечение на кожни проблеми.

Сред основната колекция, от която е препоръчитено да се възползват родителите са:

 • Ггел мусан;
 • Хидратант за лице и тяло;
 • Олио за грижа за кожата;
 • Крем за подсичане;
 • Крем за обриви по лицето
 • Продукти за грижа за млечни корички;
 • При дерматологични проблеми като атопичен дерматит;
 • За слънцезащита и други

Открийте професионална експертиза и грижа за деликатната кожа вашето бебе с гамата дерматологични продукти на BIODERMA за бебешката кожа.