четвъртък, май 23, 2024
Начало > Автомобилни Новини > Защо и как да наемете бус за транспорт на товари?

Защо и как да наемете бус за транспорт на товари?

транспорт на товари

В живота си човек се сблъсква с различни предизвикателства. Едни от най-досадните са свързани с пренос на товари, мебели, уреди и друга покъщнина. И както е очевидно няма как да сами с личния си автомобил да пренесете ъгловия диван в новия си дом, което предполага да се насочите към такива услуги, които са съобразени с удовлетворението ви бързо, качествено и професионално. За ваше улеснение днес представяме бус под наем цена Добрич от фирма Тик Так Транс. Когато имате на фокус такива предизвикателства то определено си струва да приложите на-строги механизми за наем на бус, с който ще спестите време, разходи и куп усилия.

За удобствата, които ще си осигурите с наем на бус

Невъзможността да се справите сами или с помощта от приятели с извозването на по-големи товари е една от основните причини да се фокусирате върху това да си осигурите наистина максимално удобство. А експедитивността от наемането на бус от професионална транспортна фирма е вашата гаранция за:

 • Удовлетворяване на потребността с един курс да се постигне транспортирането на товара;
 • Спестява се време;
 • Можете да наемете и екип за товаро-разтоварна дейност;
 • Разполагате с гаранции за качествено и безаварийно транспортиране дори на такива товари, които са по-специфични.

Не си създавайте излишни главоболия с ангажимент да правите няколко курса с колата си, в която така или иначе трудно ще поберете едрите вещи. Решението, което ви предлагаме е за услуги от Тик Так Транс Добрич, които ще се справят скоростно и качествено с извозването на вещите ви от една точка до друга в Добрич.

Специфичното при този тип услуги е в това, че наистина си струва да се помисли върху това да се заложи на максимално сигурния и надежден вариант, посредством който ще можете да си гарантирате много добра ефективност и удовлетворение.

Как да получите оферта и от какво зависи цената на услугата?

транспорт

Прекрасно е, че можете да си гарантирате такова удобство и то без никакви усилия от ваша страна. Услугата можете да заявите изцяло онлайн като на практика си гарантирате не просто бързина и експедитивност, но и лесна комуникация с фирмата.

За да получите оферта можете да се обадите на посочените в сайта на Тик Так Транс телефони или да изпратите електронно съобщение. Информацията, която е необходимо да предоставите е:

 • Вид на товара;
 • Потенциално тегло на вещите, които ще бъдат обект на превозване;
 • Разстояние;
 • Товарен и разтоварен пункт;
 • Достъп до обектите, което да се съобрази с буса, който ще бъде нает;
 • Времетраене на услугата;
 • Необходимост от хамалски услуги и т.нат.

Само след коректно предоставена информация можете да разчитате на оферта, която напълно да отговори на вашите нужди. Имайте предвид, че вашия ангажимент е до това да предоставите достъп до вещите, които ще бъдат транспортирани. Вие нямате отношение към документалното оформление на нужните за буса документи и неговата техническа изправност.

Накратко се оказва, че е много по-изгодно да наемете бус за транспорт на каквито и да било товари отколкото да се занимавате с главоболия, които сами не бихте могли да разрешите. Перфектно обслужване е гарантирано поносими цени предлагат от Тик Так Транс на своите клиенти.

Какви товари могат да бъдат транспортирани с бус под наем?

За онези от вас, които се интересуват от списъка с дейности, от които биха могли да се възползват споделяме, че фирмата предоставя следните:

 • Транспорт на мебели и битови уреди;
 • Извозване на строителни отломки;
 • Транспорт на специализирана техника;
 • Пренос на лични вещи и други.

Изобщо всичко, което може да се побере в буса е обект на прилагане на услугата, така че не се колебайте да потърсите за съдействие компанията, която ще разреши бързо проблемите ви.