сряда, октомври 4, 2023
Начало > Интериорни Новини > Предпочитани ли са бар столовете и защо

Предпочитани ли са бар столовете и защо

бар стол

Големият интерес към бар столовете, който се наблюдава днес се дължи основно на това са универсални мебели, които намират широко приложение. Инвестирайки в такива можете да се сдобиете с функционално обзавеждане, чиито ползи са невероятно много. На практика използването им е приспособимо в различни като предназначение помещения и би се оказало доста добра алтернатива на фона на ограниченото пространство, с което разполагате. Така, че с бар стол – https://ontrade.bg/bar-stolove разкривате потенциала на дома, офиса, ресторанта или кафенето с мебелировка, която ще освежи, декорира и оформи функционален и удобен кът.

Къде може да бъде използван

Столовете от този тип са наистина уникално адаптивни решения, с които можете да си осигурите стилна и комфортна атмосфера. Те се приспособими на места, където стандартен трапезен или офис стол трудно биха могли да се внедрят. Точно заради компактните си пропорции бар столовете се оказват достатъчно ефективни и намиращи приложение както в ежедневните ни занимания така и при различни видове дейности.

Най-често те могат да бъдат срещнати в следните помещения:

 • Ресторанти или други заведение за консумиране на храни и напитки;
 • Офиси или други административни места, където се обслужват клиенти;
 • Всекидневната или кухнята като мебел, която може да ни послужи за хранене;
 • Работен кът с ергономично бюро;
 • В двора или градината, край барбекю зоната или басейна.

Ето, че този тип мебелни решения се оказват достатъчно ефективни и удобни за да си гарантираме винаги място за сядане и кратък отдих в случай, че няма място за стандартен и по-голям като размери вариант. Когато потребителите търсят такива иновативни и адаптивни решения то е естествено, че преди да изберат своето решение ще могат да се запознаят с гамата от предложения и идеи, които ги очакват в онлайн магазин ОнТрейд.

Най-продаваните модели

гръцки стол

Навярно и вие ще се водите от това какво се предлага към момента в търговската мрежа и какво най-често купуват клиентите. В това няма нищо нелогично, тъй като имате възможността да се възползвате от проверени идеи и решения. За да направите реална преценка на това, което наистина би било ефективно за вашите интериорни условия ще споделим кои от предложенията за бар столове се приемат като истински фаворити сред потребителите.

Най-купувани са:

 • Бар модел щъркел тапициран с еко кожа. Седалката на този тип стол е доста удобна, тъй като не само разполага с дебел пълнеж, но освен това почистването на тапицерията се извършва лесно. Функциалността на модела се дължи на възможността да се върти на 360 градуса както и да се контролира нивото на височината на седалката благодарение на амортисьора;
 • Гръцки стил. Това са невероятно елегантни модели, които са изработени изцяло от дърво. Те наподобяват класически дървен стол, но са с удължени крака. Предложенията в търговската мрежа са доста разнообразни по отношение на тип дървен материал, от който столовете са направени;
 • Елегантен модел на четири крака и стилно тапицирана с мек текстил седалка. Тези варианти са подходящи за дома както и нощни барове. Те са елегантни и определено изпълват интериора с уют и шик.

В каталога на ОнТрейд можете да откриете още интересни идеи, с които да аранжирате и оформите желаната зона.

Изисквания при покупка

За да бъде избора оправдан и инвестираните средства да си заслужават е правилно да се стремите да се сдобиете с бар столове, които:

 • Отговарят на размерите на пространството, в което ще служат;
 • Са изискани и стилни;
 • Предлагат функционално и перспективно използване;
 • Идеално се съчетават с трапезарията, кухнята, офиса;
 • Поддръжката им не е трудна и не отнема време;
 • Гарантират удобство.

Това са идеалните мебели, които биха могли да предадат завършеност на всяко едно пространство. Не само, че са комфортни и удобни за използван, но с артистичната си визия няма как да не допринесат за очарованието в интериора.