вторник, юли 16, 2024
Начало > Интериорни Новини > Защо във всеки дом трябва да има кухненски ъгъл

Защо във всеки дом трябва да има кухненски ъгъл

диван

Много от домакините обичат да прекарват голяма част от времето си в кухнята. Там не само готвят и творят кулинарни изкушения, но се наслаждават на спокойствието и тишината. За да им е уютно обаче, трябва да има някаква мебел, която ще им предостави нужния комфорт. Ето защо даваме идеята да купите кухненски ъгъл – виж повече информация за артикула в мебелен онлайн магазин Венус. Ползите от него са толкова много, че няма как да не пожелаете да притежавате точно такъв.

Кухненският ъгъл – вижте повече за неговите характеристики

Ако поръчате такъв модел вече ще имате достатъчно място където да поканите гостите си на вечеря. Няма да е нужно да търсите допълнителни столове и да се тревожите дали масата ви се разтяга. Седнали по-близко един до друг ще се чувстват напълно комфортно, тъй като кухненският ъгъл Венус е мек и удобен, а могат и да се облегнат на него. Вижте повече модели в каталога. Модерните артикули в магазин Венус се изработват в най-разнообразни десени и тапицерии с които ще може по-лесно да ги съчетаете с останалите цветове в стаята. Той изглежда малък, но това е доста заблуждаващо, защото в себе си крие просторна ракла и сгъваемо легло. Когато го погледнете първоначално няма да ви се вярва – колко е практично да имате мебел 3 в 1.

Тайната на вашия комфорт се крие тук:

Кухненски ъгъл
  • Кухненски ъгъл Венус прави ясна границата, между къта за готвене и трапезната част;
  • Този малък диван ви предоставя възможността да си почивате на него и дори да спите;
  • Перфектен е да прибирате в него различни вещи, защото е снабден или с ракла или чекмеджета;
  • Заменя трапезните столове – вижте повече на страницата на Венус изображенията.

Погрешното схващане, че кухненският ъгъл е демоде много лесно може да се обори, след като се запознаете с различните му предимства. Вижте повече за това в магазина.