сряда, октомври 4, 2023
Начало > Интериорни Новини > Как обзавеждането за спалня ще се отрази на семейния комфорт?

Как обзавеждането за спалня ще се отрази на семейния комфорт?

мебели за спалня

Когато сте си у дома, е от значение да сте заобиколени от правилните мебели. Всичко, което ви създава комфорт, трябва да бъде комбинирано подходящо и да изглежда стилно за съответната стая. Препоръчваме ви готовите спални комплекти, защото чрез тях ще създадете различна обстановка в жилището си и ще го направите по уютно. От Венус предлагат най-различни модели, които може да разгледате и поръчате от сайта. Мебелите са разнообразни като стил и функционалности, за да отговорят на вашите изисквания.

Защо най-правилната стъпка е инвестицията в спален комплект?

Ако досега не сте се замислили върху подобна покупка ви съветваме да го направите в най-кратък срок, за да обновите интериора на дома си и той да стане по практичен. Спалните комплекти са чудесна възможност бързо да се настаните в обновената стая и да се насладите на истинско спокойствие и комфорт. Те могат да съдържат най-различни мебели в зависимост от вашите предпочитания, тъй като производителят ги е изработил на модулен принцип.

Цялостното обзавеждане включва легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Ако жилището ви е по-малко може да изберете само легло, нощни шкафчета и скрин, за да създадете обстановката, в която ще се чувствате комфортно. Важно е да предвидите модулите, които ще бъдат най-функционални в зависимост от вашето ежедневие. Поръчвайки нещо подобно, трябва да сте сигурни и в неговото качество и здравина. Спалните комплекти са дългосрочна инвестиция и затова се стремете да откриете добре конструиран модел, направен от съвременни материали. В момента производителите ползват mdf и пдч плоскости с перфектни характеристики. В каталога на магазин Венус може да разгледате много разнообразни варианти като следния – Спален комплект Аполо 3 – 160/200 см, Бяло гланц:

  • спален комплект „Аполо 3“ ще Ви предложи различни екстри като механизъм за повдигане на матрака и механизъм за плавно затваряне на гардероба;
  • комплектът е съставен от легло с табла, подходящо за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка с височина до 4 см;
  • трикрилен гардероб с огледало, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • изработен от ПДЧ 16 мм;
  • моделът се предлага в различни цветови комбинации, чрез които да го съчетаете с интериора на Вашата спалня.

Елегантна мебелировка в актуалния бял цвят. Получавате и вградено огледало към гардероба, за да бъде помещението още по-функционално и стилно.

Да поръчаме ли мебели изработени от ПДЧ материал?

Качеството на обзавеждането е пряко свързано с материалите, които се използват. От известно време се наложиха пдч плоскостите, защото имат близки характеристики с тези на дървесината. Цената им е по-достъпна обработват се лесно и могат да бъдат предложени в различни цветове. Мебелите направени от този материал са достатъчно здрави и се поддържат лесно в перфектен вид.