петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Кога е точният момент да купим нова маса и столове?

Кога е точният момент да купим нова маса и столове?

комплект мебели

Всяко семейство свиква с интериора който ги заобикаля. С времето той става част от жилището. В определен момент мебелите започват да се амортизират и да не предлагат същия комфорт като в началото. Тук е моментът да помислите за нещо ново по-модерно и функционално. Ако имате желание да промените обстановката в трапезарията, ще са ви необходими добре изработени и качествени маса и столове. Те могат да бъдат поръчани онлайн от магазин Венус в готов комплект. Така бързо ще се сдобиете с ново и хубаво обзавеждане.

Защо да заменим старите мебели с нови в комплект?

Промяната в интериора винаги е нещо положително, което ще внесе обновление и ще създаде на семейството различни удобства. Ако този път предпочетете да купите масата и столовете в комплект, ще се насладите на един приятен кът, който е сякаш обзаведен от дизайнер. Модулите са подбрани невероятно красиво и професионално. В случай че старото обзавеждане ви е създавало някакъв дискомфорт или дори болки в тялото, вече няма да имате този проблем. Модерните мебели се изработват изключително внимателно, за да бъдат устойчиви и здрави, да предлагат комфорт и перфектна подкрепа за тялото.

Актуалните тапицирани столове изглеждат като кресла, имат подлакътници, висока облегалка и са много приятни на допир, благодарение на луксозната дамаска. Масата също може да ви изненада с интересна и атрактивна визия, както и с механизъм за разтягане на плота. Колкото по-съвременни модели купите, толкова по-дълго ще ги използвате и домът ви ще изглежда красиво. От магазин Венус ще ви представят малко подробности за един актуален модел. Комплект маса VENUS 1102 и столове DEFNE 2202:

маса еи столове
  • стилен комплект трапезна маса и столове, който ще допълни чудесно интериора на всеки съвременен дом;
  • маса с МДФ полиран плот с акцент мотив, снабден с разтегателен механизъм (автоматично отваряне) и елегантни крака от пенополипропилен;
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна седалка и леко извита от двете страни облегалка, която осигурява допълнителна опора за гърба;
  • тапицирани с висококачествена дамаска.

Висок клас маса и столове в комплект, подходящи за интериора на трапезарията, в която всеки би се чувствал комфортно.

Какви са предимствата на луксозните мебели с тапицерия?

В последно време повечето потребители предпочитат местата за сядане в трапезарията да се изцяло облечени в дамаска. Често тя е плюш или кадифе, които правят обстановката много по-луксозна и изтънчена. Ако полагате правилни грижи за тапицерията и внимавате няма да се зацапа и ще остане дълго време свежа и ярка. Тапицираните мебели предлагат и много повече удобства по време на използване, меки и приятни са на допир, а цената им в комплект не е прекалено висока.